FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 10. 5. 2024, svátek má Blažena Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Problém s Taxi2Gate - Bratislava Jeden příspěvek | Celý strom
Problém s Taxi2Gate - Bratislava   30. 11. 2012 / 08:13
maverick60   
Že si to ty Patrik

1.) pozri si pre istotu ešte raz celý tento strom venovaný: Problém s Taxi2Gate - Bratislava

2.) Taxi 2 Gate LZIB letisko má inštáláciu , ktorá ti automaticky nájde tvoj simulátor na disku a nainštaluje sa doň. Ak by to z neakého dôvodu nešlo , tento produkt obsahuje dva priečinky: Terrain a LZIB , alebo tak nejak. Tieto priečinky skopíruj do FSX/Addon Scenery/ a priečinok si pomenuj napr.LZIB airport.

3.) Zapni FSX a v Settings/Scenery library si nahraj do simu pomocou funkcie Add scenery tieto priečinky tak, aby mal terrain nižšiu prioritu ako LZIB. Malo by to byť.

4.) Ak to predsa len nebude fungovať ( tak ako mne napríklad , lebo ja mám od /www.bratislava-fs.sk/ zakúpenú scenériu Bratislavy - mesta ) , zostáva ti jediné , a to :

http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=454779&lan=0

V AFX programe som pre úplnosť údajov vymazal komplet všetko okrem TWR wiev / to je to ružové koliečko / a bod letiska / to je tá ružová bodka /
A bolo to.

Mašiny sa radia už tak ako majú. Ja používam WOAI traffic a vládny špeciál nie a nie donútiť stáť kde má stáť a to pri hangári vládnej letky. Aj napriek tomu , že som mu v AFX programe priradil Gate medium s rádiusom 34 / čo je mimochodom pre daný typ dostačujúce / a že ho ten gate môže využiť iba Slovak Government Flying Service. Proste , ani za ten svet. Tu154 si stojí všade , len tam kde má stáť , tam nie. Tak som cez freeware program / FS9/FSX Static Aircraft .mdl Maker ("SAMM") - http://simviation.com/1/browse-Utilities-65-1 spravil z AI Tu154 statický objekt a pridal ho do scenérie LZIB pomocou Instant scenery 2. To len tak na okraj

Snáď som ti pomohol.

Maťo / maverick60





 
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ