FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 3. 6. 2024, svátek má Tamara Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Učebnica športového pilota Jeden příspěvek | Celý strom
Učebnica športového pilota   2. 2. 2014 / 08:02
kuma   
No, do Aviatiku bych se nenavážel, ono pořád dost lidí preferuje papírové učebnice (já například... ) a u těchhle knížek je spousta obrázků v barvě, takže si to sice můžeš zadarmo stáhnout - a dělat si s tím co chceš, ale když to chceš na papíře - a aby to aspoň ztrochu vypadalo, tak za těch 600,- to nakonec i vyjde levnějc - a profi. Oni to tak taky v FAA mysleli - kdo chce, koupí si knihu - a v ceně neplatí autorská práva na text, který je zdarma - ale to fyzické provedení knihy (vydavatel, tiskárna, distribuce).

Ta svazarmovská (Kdérova) učebnice se v případě potřeby dá tisknout na černobélé laserovce, takže stránka vyjde asi na 0,75,- kč, při oboustranném tisku asi 1,- Kč (kdo nevěří, ať si přepočítá - toner, papír... ) Na dvojstranný tisk při zmenšení pdf na formát A5 vytiskneš 4 stránky. takže pokud by sis takto chtěl tu Kdérovu učebnici vytisknout, přijde tě samotný tisk doma na cca 400,- Kč, k tomu připočítej nějak zmáknout vazbu knížky - a... a půjdeš se kouknout do internetových antikvariátů, kde se občas dá sehnat o něco levněji. např. zde:
http://antikvariat-andel.cz/kniha/kder-frantisek-ucebnice-sportovniho-letce-1980-249258
nebo ještě levnějc tady:
http://www.e-antikvariat.com/czech/article_show.php?article_id=23666&category=18&item=23&b.....

---------------
EDIT: nějak jsem se upočítal, Kdér -> 440 stran -> 4 stránky na dvojstranu tisku -> náklady na domácí tisk na laserovce cca 110.- Kč -> taky ale plus kupa práce. I tak bych to radši koupil v tom antikváři...
 
VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ