FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 12. 5. 2024, svátek má Pankrác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Ivap error Jeden příspěvek | Celý strom
Ivap error   8. 1. 2016 / 20:17
JirkaK
byl jsi to ty co tu postoval to pořadí scenery library a já říkal že je to špatně? Pokud ano, tak prve bych přeházel scenery library podle toho jak ORBX píše v dokumentaci, právě takové věci se při špatném pořadí mohou objevovat.

Případně...

Máš Pacific fjords ORBX region do kterého PAKT patří? Pokud ano tak musíš ve FTXCentral 2 nastavit region na North America nebo aplikovat global se zatrženým hybrid módem a ideálně to nechat procyklovat.

Pokud máš nastaveno global bez hybrid a máš openLC a lítáš v regionu, tak se používají špatné landclassy a to může být důvod. Pokud máš nastavenou ameriku a lítáš v evropě s openLC, tak to taky hapruje.

Univerzální je global + zatržený hybrid, pak můžeš lítat všude bez problémů ale regiony nevypadají tak jak při aktivaci samotného regionu .. Princip je popsaný právě v té ORBX Definitive guide kterou jsem zmiňoval.


Používáš FTXCentral? Ten jednak může opravit pořadí scenery jak má být a hlavně aplikováním GLOBAL nastavení


Tak jak tak měl bys mít vždy aktuální ORBX libraries (ke stažení na support stránce) a musí být nejvýše ze všech ORBX věcí. S tím se ti nainstaluje i ten FTXCentral, který umí aplikací nějakého regionu i opravit scenery library
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ