FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 13. 5. 2024, svátek má Servác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Coolsky Dc-9 v P3Dv3 Jeden příspěvek | Celý strom
Coolsky Dc-9 v P3Dv3   2. 3. 2016 / 19:58
JirkaK
Ad licence...

pokud spadáš pod akademickou tak akademickou... jinak bys měl volit pro nebo developerskou (je to jinak pro a za její cenu máš 2 instalace, kdykoli s tím můžeš skončit - třeba tě přestane bavit nebo bude něco nového).

Konsenzus v komunitě je takový, dokud to nepoužíváš pro komerční účely, tak akademickou...

Funkčně jsou stejné, u akademické ti svítí v rožku šeivý nápis Academic Licence (prej se dá vypnout, ale možná je to jen bug ve v2 to určo nešlo).


Ad FPS.
záleží co máš za HW. P3D je lépe optimalizované - memory management, OOM i s hodně addonama v podstatě neexistuje - šetří CPU tím že některé věci dává na práci grafice. Pokud použiješ identické addony a nastavení (což znamená třeba u autogenu nebo LOD o jeden stupínek méně než ve FSX) tak běží lépe na stejném HW.

Pokud zapneš ty grafické featury co to přináší, tak záleží na grafice, zda to všechno utáhne, s trošku rozumnější grafikou mít problém nebudeš pokud nezapneš SGSSAA, to s vhodnou oblačností zavraždí i 980Ti, častější brzda je ale CPU než grafika. Jako rozumný základ se považuje něco s výkonem GTX970, tam si můžeš dovolit poměrně dost přidaných efektů, na slabších kartách se budeš muset omezovat (volumetrická mlha, cloud shadows atd..)
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ