FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 16. 6. 2024, svátek má Zbyněk Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Defoltní AP FS9/FSX Jeden příspěvek | Celý strom
Defoltní AP FS9/FSX    29. 12. 2020 / 11:14
ulitej
Ahoj vespolek , se dále budu ptát na naše stařěšiny , ale myslím si , že ještě pár let tady budou s námi.
Pomalu končím svůji stavbu AP panelu a narazil jsem kvůli své neznalosti na tento problém. Jedná se mi o toto - v defoltním panelu se při aktivaci tlačítka HDG objeví nápis HDG a letadlo začně případně točit na kurs dle značítka nastaveném točítkem CRS.
V programu Link2FS , který používám pro ovládání arduina je dle mě tento kurs označen jako hodnota "AP corse(CRS)set" ale ještě se ta vyskytuje načítání další hdnoty ozačené jako "AP Heading lock active"
Můj problém je ten , že nevím jestli mám na displeji nechat zobrazovat tuto hodnotu (AP corse(CRS)set) a nebo jestli tam zobrazit jen ten text HDG a hodnotu pouze odečítat na stupnici daného přístroje.
Zatím jsem na displeji ( celý modrý) zobrazuji TEXT červeně a číselné hodnoty bíle , řekl bych, že to je docela dobře čitelné jen velikost displeje je jen 1,8" a to z důvodu , že větší displeje používají knihvnu která již arduinem NANO neche pracovat s ohledem na malou pamět Nana.
6 tlačítek mají svoji světelnou signalizaci a jen tlačitka UP a DOWN jsem oproti defoltu zdvojnásobil abych mohl ovládat jak hodnotu Altitude tak i hodnotu Vertikal sped (dle mě tato tlačítky UP/DOWN v defoltu nejde nastavit jen myší přímo na hodnotě že?) Enkondér jsem nepoužil vzhledem k docela nepřesnému přenosu když se nepoužije pin s přerušením a těch pinů je defakto i nedostatek což je takový velký nedostatek malého arduina.
Máte na to nějaký názor? Předem dík za případnou reakci.
 
Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ