FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
MSFS2020 online nebo krabicová verze Jeden příspěvek | Celý strom
MSFS2020 online nebo krabicová verze   24. 2. 2021 / 21:28
Willhelm   
Umožní ti Steam nějak user friendly umístit celou instalaci mimo klasickou steam cestu a nic neumisťovat na systémový disk? (Limit celkové délky adresářové cesty....) Mám Steam na G:/Steam, ale když chci něco modovat tak se proklikávám pěkně hluboko. Taky jsem si nikdy nevšiml, že by mi Steam nabídl možnost volby instalace kam chci já - třeba do G:/Games/, G:/Aplic/ (bohužel na Steamu provozuji asi tři pomocné pracovní prográmky a docela mě štve je mít smíšené s hrama)
Pak tady je 2-5 denní zpoždění aktualizací na Steamu.
Problémy s tím instalátorem se také týkaly většinou Steam uživatelů, i když tady je i na MS store v hodnoceních uživatelů z prvního měsíce po vydání dost stížností. Ale u Steamu byl problém (a možná ještě je) v tom, že pokud jsi např. ztratil na chvilku připojení s autentifikačním serverem, tak jsi mohl začít stahovat znova. (Líp asi popsáno zde: shorturl.at/gxLN2 )

XP11 uživatelé přes Steam si v posledních třech letech zažili např. situace, kdy Steam XP11 vůbec neviděl a odmítal jej tak spustit. Bug kdy XP11 po ukončení zůstává viset v paměti a neukončí se korektně trvá leta. (U své LR verze jsem v životě nezažil) Nebo chuťovka, kdy XP11 sice z paměti pryč je, ale Steam tvdošíjně trvá na tom, že XP11 proces už je spuštěný a odmítne jej spustit. Kamarád v Polsku si XP11 pořídil před dvěmi lety a co chvilku po mě chtěl technickou podporu, že nejde to či ono. Nakonec byl tak zoufalý, že si XP11 koupil znovu u LR a od té doby má pocit, že koupil jinou hru - stabilní, bez bugů, prodlev v aktualizacích. (A já mám od té doby klid...)

Nejsem nějaký radikální Steam hater - např. GTAV či L.A.Noir přes Steam mi šlapaly nádherně a bez jakýchkoliv problémů, což už se nedá říct nyní po RDR2 nuceném Rockstar Launcheru.

Když mám ale možnost volby, snažím se z uživatelských reakcí a dotazů zajímat o to zda na nějaké platformě nemá aplikace/hra nějaké specifické problémy.
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ