FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
OnAir airline manager Jeden příspěvek | Celý strom
OnAir airline manager   14. 10. 2021 / 12:09
Willhelm   
Mám s tím trochu osobní problém. Dojelo mi na to i mé podnikání. Protože když fixní licence zruší a zavedou jen subscription, tak tři týdny v měsíci nedělá člověk na nic jiného než dře na licence, daně a další náklady, protože ho drtží s cenou práce na trhu korporace, které kupují licence ve velkém za čtvrtinu ceny co OSVČ.

Pro hobby účely si se skřípěním zubů platím Navigraph, ale protože na IVAO už moc nelítám, tak to asi letos zruším. Chápu, že vše něco stojí, ale někdy je třeba uvažovat o poměru cena/výkon/jak douho na to musím pracovat (stojí mi to za to?).

I když jsem dlouho používal Photoshop, paradoxně na posledním školení v Ostravě jsem se od lektora Adobe dozvěděl o Affinity a o tom, že mají fixní licenci za hubičku (čti za dva měsíce PS subscription). Poslední produkt Adobí na mém PC teď je Reader DC, a i ten poletí hned jak někde objevím adekvátní náhradu. FSPilot a JRollon mě inspirovali i k tomu, že bych třeba pořídil Substance painter, pro některé náročnější repainty a nemusel křivky lovit na Tondeho mřížce. Ale co to koupilo Adobe, tak to jde do háje jako všechno co tihle čičmundové orientovaní jen na profit schlamstli. Ono si stačí na Steamu přečíst reakce a recenze zákazníků Allegorithmic Substance painter poté co to přešlo pod Adobe - nasrali do toho akorát svá loga, v procesu domrvili to co fungovalo a dál se o to nikdo nestará.

Takže jakmile někdo příjde se službou co nemá žádné demo a hned to nutí uvázat se k paušální platbě nebo jednorázovému předplatnému na dva roky, bliká mi půlka kontrolek na přístrojové desce červeně a druhá půlka oranžově...
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ