DomůESK-Virtual

 

Naše letecká společnost SkyEurope Virtual, byla založena v srpnu 2009 a oficiální spuštění stránek, proběhlo 3.září 2009. Jsme virtuální letecká společnost, která ke své činnosti využívá X-PlanMSFS (2020)P3DFSXFSX S.E FS2004. Piloti u nás mohou virtuálně létat on-line na sítích IVAO, VATSIM, nebo také off-line. Ve všech případech je zapotřebí internetové připojení. Každý pilot, který chce létat za naši společnost SkyEurope Virtual, musí být řádně zaregistrován (viz. záložka Informace>>Život pilota v této VA).

Každý let v naší letecké společnosti, je pečlivě zaznamenán a poté vyhodnocen. Tímto je zajištěn i kariérní růst a také různá zvláštní ohodnocení podle výkonu pilota. Snažíme se, aby měl u nás každý pilot ty nejlepší podmínky pro virtuální létání.

Celý team, který pro vás SkyEurope Virtual vytvořil, doufá, že vaše lety s námi, budou tím nejlepším zážitkem ze světa virtuálního létání a také doufáme, že u nás budete spokojeni a zachováte nám přízeň.

Těšíme se na slyšenou na frekvenci a letu zdar

Staff ESK VA

 

 

SkyEurope Airlines Virtual (ESK) was founded in August 2009. Our website started the 3rd of September 2009. We are virtual airline from Central Europe. You can use many platforms such as X-Plane, MSFS (2020), P3D, FSX, FSX SE and still FS2004 for virtual flying. Our flights can be operated on IVAO and VATSIM network or that is possible to fly offline.

 We require internet connection for flying, because all flights are recorded and evaluated.

 We have special rank system. You start as trainee pilot and continue to pilot legend. It depends on your activity only. We do the best for the best conditions for virtual flying.

 We are looking forward to seeing you in our VA!

 Be our part! Join us!

Staff ESK VA

 

Co se od pilota ESK VA očekává (více ...)ESK-Virtual

Každý ideální pilot v naší Virtuální aerolince (dále jenom VA) je ten, který k virtuálnímu létání přistupuje stejně tak, jako by letěl ve skutečné realitě. To znamená, že by před každým letem měl být pečlivě připraven v podobě základních teoretických znalostí, rovněž by měl dobře znát a umět ovládat své letadlo. Žádná VA není povinna poskytovat zakládní znalosti a informace, jak by se měl pilot chovat, či snad létat a podobně.
Proto zde na úvod přijměte alespoň "drobné" info o tom, co se tak nějak od registrovaného pilota očekává:

  1. Nehonit se za počtem nalétaných hodin, ale vychutnat si každý let.
  2. Znát letadlo, kterým chce letět za naši společnost
  3. Znát základy IFR letu ve svém simulátoru
  4. Umět si naplánovat trať letu dle standardních postupů včetně volby optimální letové hladiny
  5. Dodržovat pravidla sudých a lichých hladin při plánování trasy
  6. Dodržovat aktuální datum a čas
  7. Používat "reálné" počasí z internetu po své trase
  8. Znát (zjistit si) převodovou výšku jednotlivých oblastí, přes které se přelétává (i když v FS-ce se to moc nedá)



Výše uvedené věci, jsou pouze informativního rázu, nikoli přesným návodem jak létat. Každý pilot, který se rozhodne vstoupit do jakékoli VA včetně této, by již měl nastupovat s tím, že naprosto dobře zvládá základní znalosti a vědomosti o létání. Žádná z VA včetně této, není školou pro začátečníky a také k tomu není uzpůsobena. Při zaregistrování do VA se již s Vaším příchodem očekávají tyto shora uvedené znalosti. Proto před následnou registrací a vstupem do jakékoli virtuální aerolinie, nejdříve pečlivě zvažte, jestli Vaše znalosti a umění bude dostačující, pro vaše správné fungování v některé z VA. Pokud vše zvládáte dobře a jste si skutečně jisti, že se naprosto ztotožňujete se vším, co jste si právě přečetli, pak neváhejte a vstupte mezi nás svou řádnou registrací.

Těšíme se na vás S pozdravem, Vaše Virtuální aerolinie.

Statická mapa destinací (více ...)ESK-Virtual

Mapa evropy
Klikni na obrázek pro zvětšení
Novinky, oznamy a zajímavosti

Poděkování,

Každý koníček, záliba nebo prostě to co máte rádi, něco stojí. Proto vězte, že i provozování této virtuální společnosti má své opodstatněné finanční nároky, které hradíme z vlastních zdrojů. Snažíme se Vám vytvořit to nejlepší prostředí pro Vaše virtuální létání bez nároků na povinné pokrytí nákladů a podílení se na spolufinancování provozu tohoto, serveru na kterém naše VA běží.
Chtěli bychom tedy touto cestou poděkovat, za dobrovolnou pomoc s financováním a podporou tohoto serveru včetně této naší VA. Pilotům, kteří na náš účet již zaslali dobrovolný příspěvek děkujeme a vážíme si jejich snahy nám alespoň tímto způsobem pomoci zkvalitňovat chod a rozvoj těchto stránek včetně zajištění bezproblémového provozu serveru. Jsme rádi, že si v dnešní době alespoň někteří z Vás uvědomujete, že tyto stránky jsou tu především pro Vás a že každá „sranda“ i něco stojí. Jsme optimisté a věříme, že i další piloti se nám budou snažit do budoucna pomáhat tak, aby zde bylo stále stabilní zázemí s maximální podporou a dalším vývojem.

Aktuální stav pro rok 2023

Jmenovitě piloti, kteří již dobrovolně přispěli:

 ESK154 Marian Janák

 

 Ještě jednou děkujeme 

 
     Staff ESK VA