FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Par otazek k nove zakoupenymu FS 9 Jeden příspěvek | Celý strom
Par otazek k nove zakoupenymu FS 9   31. 10. 2003 / 23:54Roman
Prvni dojmy a zkusenosti a hned tu mam par veci, ktery bych rad vylepsil, a tak se ptam:

Co se tyka FSUIPC, ten kdyz neni registrovanej, tak ma jen nejakou funkci Normal Defaults nebo neco a kdyz na to kliknu, nestane se NIC? Tedy rad bych jen omezil viditelnost treba na 20 mil a ZABRANIL LETADLUM, ABY SE PREVRATILI V DUSLEDKU VETRU JESTE PRED VZLETEM - nevi nekdo, jestli se to s tou neregistovanou verzi da udelat?

Dalsi otazka, virtualni kokpikty by byly fajn, ale to zobrazeni otacejici se vrtule na monitoru je dost neprijemny pro oci, nelze to nejak zrusit treba odstranenim nejakyho souboru?

A jeste jedna malickost me napada, je mozny zapinat a vypinat zobrazeni GPS pristroje, aniz bych musel klikat na tu ikonku v kokpitu?
Ona je totiz prekryta tim GPS, kdyz ho zobrazim, treba v Cessne.

Co se tyka poslouchani radia, to je otazka, ktera me ted napadla, kdyz treba letite v Piper Cubu a mate naladenou nejakou com frekvenci, slysite na ni opravdu komunikovat vsecky letadla v okoli vcetne Boeingu, cili i maly jednomotorovy i velky proudovy? Nemaj takovy druhy letadel nejaky svoje specialni frekvence, aby se nerusili?

to je zatim vse, zapomnel jsem svuj LOGIN jmeno, heslo, takze jsem anonym ale jmenuju se ROman a po case jsem se zase vratil k litani, kdyz jsem si konecne koupil FS 9

 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ