FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 19. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
 Statistiky
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA

Informace o serveru

Zveřejňování souborů

     V případě, že máte zájem o zveřejnění nějakého doplňku pro FS na tomto serveru, je postup následující. V prvé řadě archiv ke zveřejnění musí splňovat následující kritéria:

  • Být vpořádku co se týče autorských práv - například pokud děláte rapaint, nebo váš archiv obsahuje i části jiného archivu, je potřeba respektovat autory původních souborů.
  • Musí obsahovat readme, buď v angličtině nebo češtině, nejlépe v obou, ve kterém bude popsáno co archiv obsahuje, jak se daná věc instaluje a kdo je autorem.
  • Pokud možno by měl autor mít otestováno, že doplněk jde do FS ze zveřejňovaného archivu opravdu nainstalovat a to i u někoho jiného, než je on sám.
  • Být zabalený zipem. Není možné zveřejňovat například rar archivy, nebo exe installery.

     Archiv, který budete chtít zveřejnit, se nějakým způsobem musí dostat k nám. Nejlepším řešením je, když ho umístíte někam na internet, a my si ho stáhneme. Pokud takovouto možnost nemáte, je možné v případě, že je soubor menší, cca. do 2 MB, ho poslat mailem. V případě, že je větší, je možno ho nahrát na FTP, k němuž vám sdělíme údaje až v případě potřeby. Kromě samotného archivu je potřeba ještě dodat následující:

  • Náhledový obrázek na web ve formátu GIF, který bude mít na šířku 150 pixelů a na výšku cca. 110 pixelů.
  • Krátký popisek v češtině, který se bude u položky ke stažení zobrazovat na webu - měl by obsahovat výstižný popis toho, co vlastně archiv obsahuje.

     Vyhrazujeme si právo na odmítnutí zveřejnění archivu bez udání důvodu a na úpravu vámi dodaných popisků, případně náhledového obrázku. V žádném případě nebudeme zasahovat do vámi zaslaných archivů a to ani v případě, že nás o to budete žádat. Doba od zaslání archivu se všemi náležitostmi do jeho uvedení na stránky většinou nepřesáhne jeden týden.

     Ohledně zveřejňování souborů je možno kontaktovat: Jiřího Masníka

Bannery & aktuality

     V případě, že pořádáte nějakou akci týkající se Flight Simulatoru, ať už reálnou typu posezení v hospodě, nebo virtuální typu nějakého online sletu, je možné umístit zde na stránky reklamu na takovouto akci. První možností je aktualita na úvodní stránce, kde může být relativně dlouhý text, odkaz někam jinam na web a obrázek. Takováto aktualita se zobrazuje na webu cca. sedm dní. Pokud máte zájem o takovouto reklamu je potřeba poslat příslušný text, obrázek, odkaz a zvolit si načasování.

     Druhou možností je obrázkový banner na spodní či horní pozici odkazující na stránku s informacemi o akci. Takovýto banner se může zobrazovat delší dobu jak aktualita na první stránce, je však potřeba počítat s tím, že pokud bude více zájemců o stejnou pozici, bude docházet k pravidelnému střídání jednotlivých bannerů. V případě zájmu je potřeba dodat banner standartní velikosti, tj. 468 x 60 pixelů ve formátu JPG nebo GIF a odkaz kam má vést.

     Vyhrazujeme si právo na odmítnutí zveřejnění bez udání důvodu a úpravy dodaných textů (např. zkrácení aktuality pokud bude příliš dlouhá).

     Ohledně bannerů a aktualit je možno kontaktovat: Jiřího Masníka

Články

     Na serveru se nachází sekce s články, takže pokud by někdo byl ochoten nějaký článek týkající se Flight Simulatoru napsat, radi ho zde uveřejníme. Vítány jsou například recenze komerčních doplňků, leteckých ovladačů, freeware addonů, případně návody na tvorbu doplňků nebo jejich ovládání. Ohledně zveřejnění článků je možno kontaktovat Jiřího Masníka.

Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ