FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 10. 5. 2024, svátek má Blažena Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
IVAO: Dnes> CROWDED SKIES VIII !!!! Jeden příspěvek | Celý strom
IVAO: Dnes> CROWDED SKIES VIII !!!!    18. 12. 2011 / 08:34
Jimmyk
Autor textu: Ondřej Horák
IVAO představuje svůj event “Crowded Skies 8” plánovaný na 18. prosince 2011. Tato rekordy lámající událost přivádí celé IVAO online k životu. Během této události očekávejte hustý provoz po celém světě, živé řízení letového provozu, domluvené lety mezi divizemi a mnohem více. Předchozí konání Crowded Skies zaznamenalo více než 2.303 (!) online připojení najednou s více jak 9,600 letů po celé konání eventu, což je jedinečný rekord.
------------------------
IVAO a Aerosoft spojili síly k šlechetnému činu. Aerosoft souhlasil s příspěvkem stejného množství eur, kolik bude maximální množství současných připojení během události Crowded Skies. Pokud budeme mít například 2,000 uživatelů online, Aerosoft přispěje částkou 2,000 euro na charitu. Všechny příspěvky půjdou na účet “Guder Orphanage Center”. Tato organizace podporuje sirotčinec v Guderu v Etiopii, kde žije 56 dívek s šancí chodit do školy.

Pamatujte, že každý let během špičky (kterou očekáváme mezi 14 Z – 21 Z) zajistí příspěvek 1 eura od Aerosoftu a tím můžete alespoň touto snadnou cestou přispět k lepšímu světu.

Leťte s námi na síti IVAO během realistického a "zahuštěného" eventu a pomozte vytvořit nový rekord a také pomoci k tomuto šlechetnému činu. Pro více informací navštivte: http://www.ivao.aero/events/csviii/
15597 B / 400 x 130 / CSforum.jpg
 
VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ