FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 4. 5. 2024, svátek má Květoslav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Scenerie vz framerate Jeden příspěvek | Celý strom
Scenerie vz framerate   6. 4. 2003 / 04:31
Dalibor
Mnozí z Vás už jistě dávno vědí, že chystám scenerii jaderné elektrárny Dukovany, dokonce jsem už dal betaverzi ke ztažení k Milanovi na VFR CR. Jenom přemýšlím o tom, jestli celou scenerii nemám od základů předělat v 3D programu, celkem dost užírá framerate a při startu z Náměště směrem na Dukovany mám jenom ubohých 7 FPS a to mám Athlon Thunderbird 1300Mhz, Ati Radeon 9000 128Mb ram, Soundblaster Audigy a 512 MB ram, na druhou stranu mám pevný disk pouze 5400 Rpm Ultra DMA(že by byl problém zde?).Defragmentuji tak jednou za měsíc.
Jsem už celkem zmatený z různých scenerií, kde jedna neubírá framerate ani omylem, kdežto jiná klidně i zhroutí počítač, jak se to stalo mému kamarádovi, existuje nějaký spolehlivý postup, jak ušetřit Framerate? Celou scenerii jsem dělal v FS Scenery Creatoru a objekty v EOD.
Nevím jestli by nebylo lepší udělat to celé v Lightwave a exportovat to do DX formátu( bohužel Maxko ani GMax neumím a učit se něco znovu od základů nechci, v LW pracuji už od verze 4 pro Amigu a jsem s ním dokonale sžitý). Chápu, že asi nikdo z Vás není Lightwavista, ale snad mi poradíte. Díky předem.
Přikládám jeden detailní screen se stožáry vysokého napětí a BK 117.
P.S. Díky dobrým známým mám detailní plán celého areálu JeDu, jenom nevím, zada je dobré ho v současné době použít, nebo počkat na lepší dobu( přijde vůbec někdy?).
img_forumn/r12596_1.jpg (500x375)
 
Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ