FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FS 2004 Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Re: FS 2004   15. 5. 2003 / 09:05
Vita Zenisek
Myslim, ze je to otazka toho, cemu davas v simulaci prednost.
Protoze je pro tebe letova dynamika zrejme bezvyznamnou prkotinou, soudim ze je pro tebe v simulatoru dulezite letat po celem svete s B747 a mit k tomu vybusene ATC. Proc ne. Nakonec Autopilotu muze byt dynamika ukradena.
Ja mam zase jine priority a tak jsem chtel jen vedet, jak to leta. (Coz jsem se bohuzel od autora puvodniho prispevku nedozvedel.)
Ja jsem sveho casu take patril mez Verici v MSFS. Rikal jsem si ze to prece neni mozne, aby neco co se tvari tak seriozne, je k tomu spousta dokumentace o letani (zrejme sepsane skutecnymi leteckymi instruktory) a kdekdo o tom rika ze je mozne to pouzivat k realnemu vycviku nemelo dotazenou prave tu nejzakladnejsi stranku simulace - letovou dynamiku. Tak mne zajimalo, jestli s tim do dalsi verze neco udelali.

Podotykam, ze jsem profesionalni programator, takze si dovedu predstavit jakou praci jim dalo udelat vsechna ta zlepseni ktera do FS2004 udelali. Take nejsem z tech, kteri by se rozcilovali nad tim, ze to misto plne verze mel byt jen patch.
 
Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ