FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 10. 6. 2024, svátek má Gita Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Ultimate Traffic Jeden příspěvek | Celý strom
Ultimate Traffic   17. 8. 2003 / 01:56Marek B.
Už jsem si stáhnul Ultimate traffic, tak by mě zajímalo několik věcí ohledně, které jste už někteří možná vyřešili:

1. Výrazně mi to zpomalilo běh FS, a tak se ptám, jestli jste přišli na to, jak to urychlit. Zkoušel jsem ubrat detaily skoro na minimum a nepomohlo to nijak výrazně. Pokud změním rozlišení na 800x600, je to o něco lepší. Problém je spíš u velkých letišť (Frankfurt), kde se po pojíždčkách pohybuje strašná spousta letadel. K tomuto bodu musím dodat, že mám Athlona 1700, 512 MB RAM, Ge force 64 mb.

2. Všiml jsem si, že ne pro všechny společnosti existuje v UT volačka, takže některé éra ATC pouze číslem. Bohužel se mi nepodařilo si pro ČSA nainstalovat volačku, která je tady ke stažení, i když jsem postupoval přesně podle návodu. V tom prográmku GVP Voicepack Decompiler jsem totiž za boha nepřišel na to, jak použít VPEdit pro zpětnou kompilaci. Navíc nevím, jestli pokud bych to udělal, nebudou volat Czech airlines stejně jenom mě a ostatní naše mašiny zase jenom číslem.

3. Na letištích, které UT nezahrnulo do svého prográmku, co se týče provozu, najednou nelítá vůbec nic (např. Brno-Tuřany). Dá se s tím udělat něco jinýho, než si ručně udělat letový řád ?
Taky najednou zmizely všechny malá letadla i když jsem si je při Compile odfajfkoval všechna. Nelítají ! Ne, že bych jich tam potřeboval tolik, co předtím, ale pár by jich občas někde přistát mohlo. )

4. Na některých letištích (např. Kangerlussuaq - Grónsko) není taky žádný provoz, i když ho v letových řádech UT má a Grónský aerolinky taky. Co se s tím dá dělat? Zase ručně?

No, myslím, že by to zatím stačilo, i když dotazů bude určitě časem víc. Každopádně děkuju předem za každou reakci.

   Seznam příspěvků  
Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ