FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 13. 5. 2024, svátek má Servác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
fs9.cfg - kde by mohl být Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fs9.cfg - kde by mohl být   29. 8. 2003 / 08:52Jirka Chvátal
Mno. Ačkoliv si jinak tvých názorů v této diskusi vážím a považuji je za fundované a k věci, ta poznámka ao trapných klonech NC které jsou k ničemu je dost off topic. Nikomu neberu že zůstává u Průzkumníka, ale pokud se zeptáš kohokoli kdo s PC pracuje denně a často pracuje s většími objemy dat, pak po Průzkumníku ani nevzdechne. BTW: Total Commander je jeden z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší souborový manažer a ztahovatelnost tomu odpovídá a já honemůžu než nedoporučit každému kdo jej využije. To jen tak na okraj.
Ale abys jako obvykle nepoznamenal že neumím nic než remcat, taky je myslím řešení tvého problému, která je problémem jen díky tomu že používáš trapný dialog Winů a ne kvalitní programy k tomu účelu stvořené.
"Vyhľadávanie vo Windows XP II. : prehľadávajte skutočne všetky súbory [Windows XP]
Vyhľadávanie súborov a priečinkov vo Windows XP má ešte jeden drobný nedostatok: napriek zvoleniu možnosti, že sa má prehľadávať vo všetkých súboroch, budú súbory neznámych typov (tie, ktoré v systéme nie sú zaregistrované) ignorované. Editáciou systémového Registra však môžete tento nedostatok odstrániť: v Editore Registra nájdite vetvu HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\ContentIndex . V tejto vetve zmeňte údaj dword hodnoty s názvom FilterFilesWithUnknownExtensions na 1. Pokiaľ daná dword hodnota neexistuje, najskôr ju vytvorte."

Jen poznamenám že zdroj tohoto tipu je server www.zive.cz
 
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ