FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Opět problém s AJTrafikou..... pomoooc Jeden příspěvek | Celý strom
Opět problém s AJTrafikou..... pomoooc   15. 5. 2002 / 16:30Petr Bednář
Nazdárek. Jak se tak šťourám v TrafficTools, narazil jsem na potíž. Zkouším si naplánovat vlastní AI lety mezi Točnou a Kbely. Nejdřív jsem obě letiště přizpůsobil v AFCADu pro použití AI (tzn. udělal jsem si taxi, parking a věž..) Potud v pořádku. Obě dvě fungují... ale: Nastavil jsem si IFR let v sudou hodinu z LKTC na LKKB - tedy 2 Leg (první dest LKKB, druhá dest LKTC). Tyto lety jsem vytvořil 3 za sebou po 5 min (mají interval 2Hr). Pokud se v daný čas umístím na Točnou, letadla správně odstartují, 5 min po sobě .... a jsou fuč. Letěl jsem za jedním z nich a zjistil, že sice nabral správnej směr, ale přeletěl LKKB a letěl a letěl..... Pokud jsem se posunul v čase do místa, kdy by teoreticky měly všechny být na LKKB (asi tak 45min po startu z LKTC), tak tam byly. Ale když se posunu na místo před teoretickým přistáním, nikdo nepřiletí. Stručně řečeno: vždycky je vidím odstartovat, ale nikdy přistávat.

Ale to není všechno. Přidal jsem ještě jednu Cessnu. VRF let - 2x Leg s destinací LKTC, interval 1Hr. Výsledkem bylo, že Cessna létala krásné levé okruhy, dva za hodinu - tedy v celku tak, jak jsem chtěl. Ale průšvih je, že najednou létají okruhy i všechny tři Pipeři, bez ohledu na to co mají ve flightplanu. Prostě každej z nich létá okruh na letišti, kde právě je ( jeden třeba s Cessnou na Točný, zbytek na LKKB - prostě tak, jak je čas ve flightplanu zrovna rozhodí).....

Může mi někdo, kdo tomu trochu rozumí, vysvětlit, co dělám špatně. Nebo alespoň jaké jsou základní zákonitosti AI..??????
Předem dík.
 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ