FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 11. 5. 2024, svátek má Svatava Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
problem s IFR lety v FS02 Jeden příspěvek | Celý strom
problem s IFR lety v FS02   30. 7. 2004 / 23:13
KS
Spustím FS02,kliknu na Flightplaner (zvolím výšku,trať,uložím),kliknu FuelSetings (zadám palivo) atd...potom kliknu na Fly now.Všechno běží jak má,ale ATC mi pořád nabízí jenom let VFR a nevím proč.Víte někdo v čem to vězí?Dík za radu.
 

Re: problem s IFR lety v FS02   30. 7. 2004 / 23:32
Swordfish   
Už si nepamatuju jak to má 02 ale v 04 si při plánování musíš zatrhnout že chceš IFR a ne VFR pak by mělo být vše O.K.))
 

Re: Re: problem s IFR lety v FS02   31. 7. 2004 / 00:17
KS
No jasně, to jsem kontroloval jako první, ale i tak to nejde.Pořád mě ATC nechce.Máte někdo nějaký další typ,třeba někde v konfigu?Můžou to dělat nějaká přidaná éra,nebo addony?Tréningové lety v FS fungujou IFR normálně.
 

Re: Re: Re: problem s IFR lety v FS02   31. 7. 2004 / 01:06
Fero
no a zkoušels dát Flight planner až potom cos dal Fly now?? mě se to občas stalo, nevím proč že mě nabízelo ATC jenom VFR let, tak normálně když stojíš na stojánce tak si dej ten Flight Planner a naplánuj si ho znovu, třeba to pojede...
 

Re: problem s IFR lety v FS02   31. 7. 2004 / 08:20
Luděk Ch.
FS2002 si už moc nepamatuju, ale vím, že s tímto jsem problém nikdy neměl. Taky je jisté, že to nedělá žádný add-on. Problém je podle mě v pořadí, v jakém postupuješ od spuštění FS, přes flight planner až po fly now. Mělo by to být asi takto: spustíš FS, potom dáš "create flight", zvolíš letadlo, potom spustíš flight planner, zvolíš letiště odletu, příletu, označíš IFR, případně ještě systém plánování, nejlépe "high altitude airways" a dáš "find route". On ji vymyslí a zobrazí, tam si ji můžeš i s výškou upravit podle potřeby. Dáš OK, nabídne ti uložení plánu, to potvrdíš a plán by měl být aktivní. Pak už si můžeš nastavit množství paliva. Nevím, jak je to s volbou "time and season", ale s ní už bych v této fázi asi nehýbal. Teď už jen "fly now" a při vyvolání okna ATC by mělo být v režimu IFR. Nic vím mě už nenappadá, ale mě to takhle fungovalo ve FS2002 i 2004.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ