FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 1. 5. 2024, Svátek práce Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Jaky nejlepsi elektronicky LogBook pouzit??? Jeden příspěvek | Celý strom
Jaky nejlepsi elektronicky LogBook pouzit???   3. 8. 2004 / 20:45
Willy
Cau, hledam doporuceni na kvalitni sw - elektronicky LogBook, mate tu nekdo nejaka doporuceni? (urcite ano )

Potreboval bych aby umel statistiky a vyhodnoceni podle ruznych kriterii, hlidal currencies a flight-time duties. A samozrejme aby vyhovoval pozadavkum JAA (tim napr. vypadava ze hry velice pekny Logbook Pro od NC Software, ktery je sity na Ameriku a FAA)

Neco jsem testoval, a zustal mi jako pouzitelny Flitelog od Barrettu, ale nevedel by nekdo nahodou prece jen o necem lepsim?

Predem mockrat diky...

Vlada
 

Re: Jaky nejlepsi elektronicky LogBook pouzit???   3. 8. 2004 / 20:59
A.J.Scandall   
Předpokládám, že nemluvíš o zápisníku pro FS, když používáš zkratky jako efáá a jéáá. Já používám normální aeroklubáckej zápisník na všecko stoprdkou počínaje a tlustym albertem konče, a jako back-up používám elektronickej zápisník od firmy Samodomo. Je to normální tabulka v excelu, ušil jsem si ho na míru, takže si kdykoliv můžu udělat výpis všeho, co potřebuju, kolik hodin a startů na SEP, MEP, turboprop i džet, kolik na jakym typu, funguje mi to jako záloha papírovýho a hlavně jsem si díky tomu odladil párminutový chyby, co se mi táhly už pár let. A přepsat to mi trvalo jedno ošklivé pozimnní odpoledne. A proč primárně zůstávám u papírovýho a nehodlám zcela přejít na elektronickej? Protože takhle budu mít co ukazovat pravnukům až budu starej dědek
 

Re: Re: Jaky nejlepsi elektronicky LogBook pouzit???   3. 8. 2004 / 21:33
Willy
No tak to je kazdopadne reseni. Ja jsem taky nemyslel upustit uplne od papirovyho provedeni (to by snad ani neslo). Ale myslel jsem jestli neexistuje nejakej vychytanej profi product, jednak abych mel zalohu a taky abych se nemusel se vsim pocitat ruco. Samozrejme, ze v excelu (nebo Accessu) to asi mejknes docela dobre k obrazu svymu, ale skoda se s tim trapit kdyz uz by neco takovyho existovalo a treba lepsiho nez bych byl schopen udelat. No ale diky za radu, mozna to tak nakonec udelam, protoze nic z toho co jsem zatim videl mi uplne nevyhovovalo.
 

Re: Re: Re: Jaky nejlepsi elektronicky LogBook pouzit???   3. 8. 2004 / 21:49
A.J.Scandall   
Trápení to neni, tabulku v excelu máš za pět minut. Mě ty profi taky nějak neseděly, třeba jsem si potřeboval poznačit, kterej typ má ostruhu, kterej je complex, high performance, zatahovací podvozek, písťák, turboprop a jet, protože se často setkávám s tím, že musim uvést kolik na čem mam. A to ty profi prostě neuměj.
Zlatej excel. Mimochodem mě inspirovala zkušenost s excelovym zápisníkem, kterej jsem používal do FSky)
 

Re: Re: Re: Re: Jaky nejlepsi elektronicky LogBook pouzit???   4. 8. 2004 / 16:09
Latom   
S tím, že profi toho moc neumí bych zase moc nesouhlasil. V práci používáme jeden profi program, ten umí takových statistik a bejkovin, že se ani pořádně nevyužije. Počítá veškeré hodiny, dodržuje normy atd. Neřeknu jeho název, protože mu nechci dělat reklamu. Má jen jednu nevýhodu, cena je šílená a upgrady taky. )))

Jinak soukromě používám taky jeden prográmek na letové hodiny v Excelu a jsem spokojený.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Jaky nejlepsi elektronicky LogBook pouzit???   4. 8. 2004 / 20:49
Willy
Hmmm, taky souhlasim, ze nektery softy toho umej fakt docela dost (jak je postupne testuju ), ale v kazdym nakonec najdu neco co mi na nem vadi. Fakt by zajimalo co to tam vlastne pouzivate (bez ohledu na reklamu), hehehe. Ale nakonec to vypada, ze se nejspis asi prece jen pokusim splacat neco sam, mozna to bude nejlepsi.
 

Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ