FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
video z letu Jeden příspěvek | Celý strom
video z letu   9. 8. 2004 / 19:19
Snake.d   
nazdárek lítavci....
mám jeden malej dotaz když jsi udělám nahrávku z letu v fs-ce jak ho potom přehraju existuje nějakej přehrávač k tomu určenej? díky předem... Dave
 

Re: video z letu   9. 8. 2004 / 19:29
Luděk Ch.
Ano, existuje. A to FSka samotná Ve FS se totiž nenahrává klasické video, jako sekvence snímků z obrazovky, ale pouze se zaznamenává trajektorie a další parametry letu. A když si dáš video přehrát, tak FSka modeluje let úplně znovu. Takže to nejde nijak jinak přehrát. Je možnost, použít některý z prográmků, které po spuštění trvale snímají obrazovku windows včetně FSky, pokud je spuštěná a průběžně to ukládají už do běžného videoformátu. Problém je, že ty prográmky při záznamu FSku dost brzdí, takže to chce slušný počítač a mám dojem, že ani nejsou zadarmo.
 

Re: Re: video z letu   9. 8. 2004 / 19:32
Snake.d   
no tak v té fs-ce jsem si to přehrál a zkoušel jsem camstudio a fakt se to dost sekalo ale myslel jsem si že existuje taky něco jinýho škoda budu to muset udělat přes video..... jinak díky
 

Re: Re: Re: video z letu   9. 8. 2004 / 19:44
cruelsword
Jestli ti to pomuze, existuje jedna utilitka, jejiz nazev je FRAPS. Jedna z jejich predchozich verzi( mam pocit, ze 1.9) byla dokonce zdarma ke stazeni na jejich strankach. Fungovala slusne s IL-2 FB a vyse, v MSFS jsem ji nezkousel, ale treba to pujde.
adresa: http://www.fraps.com

regards
Martin/Cruel/
 

Re: Re: Re: Re: video z letu   9. 8. 2004 / 20:40
Snake.d   
dikec prubnu
 

Re: Re: Re: Re: video z letu   9. 8. 2004 / 20:47
Snake.d   
hmmm tak se to seká jako blázen....
 

Re: Re: Re: Re: Re: video z letu   9. 8. 2004 / 21:44
Viper
Mno, já testoval ten Fraps na "Simpsons: Hit & Run", kde mám normálně tak kolem 45 FPS na max. detaily. Po zapnutí Frapse to spadlo na 15.

Nejlepší řešení je honit FS-ku v 1024x768 a zapojit video out výstup z grafárny buď do videa, nebo do jiného compu a tam to nagrebovat. Z videa to musíš grabovat zpět do compu tak jako tak.
 

Re: Re: Re: Re: Re: video z letu   10. 8. 2004 / 10:09
MilanZ   
Jde to i Frapsem a na jednom PC, ale "odladit" to tak, aby to bylo použitelný a "koukatelný" stojí hodiny laborování a zkoušení.
Můj hlavní problém byl v tom, že jsem začal grabovat video Frapsem s tím "nejnáročnějším" co v FSce může nastat, a sice PMDG737NG za plného on-line provozu na VATSIMU při HighDensityFlights kde navíc okolní letadla se mě zobrazovali taky jako PMDG
Pak následovaly testy s výstupem na jiný PC nebo VHS, ale výsledky nebyly lepší, tudy cesta nevede. Taktéž jiné grabovací programy nedosahovali lepších výsledků než Fraps.
Pokud máš rychlej drát, tady jsou dvě videa co jsem nahrál z FS9 Frapsem :

http://gallery.photolive.cz/albums/album08/ranger_DivX.avi
http://gallery.photolive.cz/albums/album08/courchevel.avi

(doporučuji pravým tl. dát uložit než přehrávat přímo neb někdy když nemáš všechny codeky to nejde.)

To první je okruh s default C172 nad Ranger Creekem (21W) neboli LAGO GeoRender 1. Fantastická scenerie malého letišťátka v údolí řeky na západě USA. Pro všechny fandy "cross country" lítání !
Druhé video je zachycené kolečko s Piper Meridianem od Flight1.com na Courchevel (LFLJ) FS2004. Je to schválně nesestřihaný s původním zvukem, aby bylo vidět že i Frapsem to jde a taky "bravurní práce pilota" neb přistát na tomto malinkém letišťátku ve svahu není zas tak jednoduché )

 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ