FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 19. 5. 2024, svátek má Ivo Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
ON-LINE letani Jeden příspěvek | Celý strom
ON-LINE letani   27. 8. 2004 / 19:57
Kapitan Zelvicka
Prosim vas nikdy sem nelital on-line a kam se nejcastejc prihlasujete na on-limu a jak ?? Dekuji moc krat a vsem Flightarum DOBROU cest a vzhuru do vzduchu ..
 

Re: ON-LINE letani   27. 8. 2004 / 20:46
1002   
Cau. Projed si historii fora... Je tu toho vic nez dost... Pak napis co ti nepujde. Letu zdar
 

Re: ON-LINE letani   27. 8. 2004 / 21:05
PavelS
Nevím, jestli rozlišuješ různé druhy onlinů :
- online prostřednictvím multiplayeru ( kdy se několik nadšenců dohodne na nějaké společné IP adrese a na nějaké misi a letí "spolu online "). Adresa se dohodne mezi účastníky a pro takovéto lítání nejsou v podstatě žádná omezení. Běží to velice jednoduše a rychle. Technicky stačí dial-up a připojení prostřednictvím vestavěné fce MuliPlayer v libovolné FSce. Většinou se přidává ještě RogerWilco nebo TeamSpeak pro hlasovou komunikaci navzájem mezi letícími.

- vyšší forma onlinu, kdy se připojíš pomocí několika prográmků ( nestačí na to samotná FSka ) k již vytvořené síti simulovaného online létání. Sítě jsou v zásadě 2 a jmenují se VATSIM a IVAO. Troufnu si říct , že jsou rovnocenné. Na obou se k připojení vyžaduje registrace a trochu zkušeností s létáním, protože na sítích se poskytují simulované služby řízení letového provozu živými řídícími. ( Nemá to nic společného s ATC v FSce, jde o to, že u připojeného počítače sedí živý ATC-člověk, který má místo FSky puštěný simulátor radaru , kde se mu zobrazují simulovaná letadla a on je stejně jako v reálu je řídí ve svém sektoru ).
Protože obě sítě jsou celosvětové a většina pilotů i na našich letištích jsou cizinci, je obecně požadována znalost angličtiny (letecké) a hlavně znalost pravidel reálného letového provozu, aby ses domluvil i v cizině. Připojení ani létání zde není jednoduché, ale stojí to za to...

http://www.vatsim.net
http://www.ivao.org
 

FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ