FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 16. 5. 2024, svátek má Přemysl Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Just Flight 737 Pilot In Command problem s Texturami??? Jeden příspěvek | Celý strom
Just Flight 737 Pilot In Command vs Ariane Boeing 737   10. 1. 2010 / 00:36
Willy
Tak jsem si s tim "trochu" pohral a...



Ariane me docela sklamalo. Ten produkt ma slusne naslapnuto, ale je silene nedotazenej a ZA TY PRACHY, potez pam bum! (Jo a pochybuju, ze je to rukama, kdyz tak uvitam, jestli mi nekdo vysvetli co delam spatne).

Design a grafika super, spousta picovinek, jako jako jezdici schody, gpu, fuel tracky, simulace predni galy, atd... ale ovladani podle me docela na houby. Asi "milion" druhu click-spotu na ruzne typy switchu, nastavovani hodnot koleckem mysi by bylo super, kdyby nebylo z nepochopitelneho duvodu "obracene", rek bych ze kdyz tocim nahoru, nastavovana hodnota by mela narustat a dolu zase klesat a ne naopak. (To me stvalo celou dobu).

No a v cockpitu vubec je spousta nesrovnalosti a chyb, pocinaje prohozenou pozici switchu na hydr. elec. pumps, nefunguje mi nastaveni pretlaku, i kdyz za letu pracuje, ale nejak samo, nevim podle ceho, pres chaos v nastavovani minim, zobrazeni na PFD a ND, kde spousta veci chybi a nektere tam zase prebyvaji, atd...

Jo a FMS, to je fakt big disaster, nejen jak uz tu bylo zmineno neexistuje update databaze, ale i ten "sw" je nejakej prapodivnej, zaprve cele letadlo pocita vsechno v librach a neda se prejit na kg, budiz, ale spousta veci v fms neni vubec, neda se nikam zadat, spousta stranek chybi nebo je vymyslenych a ani vzdalene neodpovida skutecnosti.

---------------------------------------------------------------------------------------

Takze, z toho srovnani jednoznacne vitezne vychazi WilcoPub's FSX 737 Pilot In Command, ktery je sice Klasika a na prvni pohled graficky "chudsi", ale aspon v nem funguje to co ma, vsechny zasadni systemy jsou simulovany spravne a dost do detailu. Nesrovnalosti v FMS jsou taky, ale spocital bych je na prstech jedne ruky a jsou vetsinou zanedbatelne, (kdezto v pripade Ariane by se o tom dala napsat kniha). A hlavne existuje aktualni databaze a letadlo podle ni opravdu umi letet. Kazdopadne, ted uz mam v tehle dvou addonech jasno.

---------------------------------------------------------------------------------------

Jo a na obzoru je PMDG NGX!!! Zatim bohuzel myslim release date neznamy. Ale to by mohla byt konecne pecka, ktera strci ostatni do kapsy.

Preju hezky vecer, nebo uz rano, a at vam to vsem leta

Vlada
 
Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ