FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Akce na síti VATSIM o víkendu Jeden příspěvek | Celý strom
Akce na síti VATSIM o víkendu   5. 11. 2004 / 15:27
PavelS
Vážení

od soboty, prakticky do konce měsíce, běží na VATSIMu v okolí LKAA řada zajímavých sletů. Proto pozývám všechny pilotováníschopné již na zítřek - 6. listopadu 2004 - kdy jsou připraveny hned dvě akce:

Na západě je to Munchen 11 to 11, neboli ATC v EDMM od 11hodin dopoledne do 23hodin v noci. K dispozici po celou dobu CTR / APP / TWR / Apron v Mnichově, ve špičkách i DEL a DIR. Žádné registrace nejsou potřeba. LKAA online průběžně.

Na východě je to "The Real Traffic Fly-in UUEE , UUDD" neboli simulace reálného provozu podle letového řádu z letišť UUEE a UUDD na základě předběžných registrací ( jsou tam i dva lety do LKPR ). Podrobnosti o akci na http://www.vatrus.net.ru/flyins/real.xhtml . Začátek 1600Z, t.j. 17:00LOC.

=======================================

V neděli - 7. listopadu 2004 - se věci přesouvají na sever :

"Finland Online" je synonymum pro obsazené letiště Helsinki - Vantaa a EFTP, tradičně velmi kvalitní akce, navštěvovaná i tuzemskými piloty ( FPL pro trať LKPR - EFHK je na www.vacc-cz.org/download kolonka Others ). Mapy, podrobnosti scenerie, postupy na http://vacc.fi/index.shtml .

=======================================

Dále připomínám, že celkový a průběžně aktualisovaný seznam akcí - na VATSIM i IVAO sítích - najdete na tradiční stránce TakeOff : http://www.lkpr.info/takeoff/ .


PavelS
VACC-CZ , Event Dir.

 

Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ