FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 16. 5. 2024, svátek má Přemysl Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
IL-18 z il18.fluo.net - par dotazu Jeden příspěvek | Celý strom
IL-18 z il18.fluo.net - par dotazu   20. 11. 2004 / 22:10
Pips   
Mel bych par dotazu ohledne tyhle turboprop krasky.Hrozne se mi ta masina libi a rad si s ni vyblbnu, ALE ... panel navigatora je pristupny jen z nabidky FS a ne klavesovou zkratkou, coz mi trosku nesedi. ( alespon jsem na zadnou zkratku neprisel ).Da se nejak upravit ten panel.cfg, ci jiny konfigurak, aby bylo mozny ten panel vyvolavat zkratkou ? Koukal jsem na to a moc jsem neprisel na to, jak by to mohlo fungovat, nehlede na to, ze tech panelu je tam dost.Uvital bych nejakou radu, pokud nekdo vite, nebo jste treba tu upravu sami delali.
Dalsi veci je, ze se porad hlasim jako experimental i po editaci aircraft.cfg.nevite o nejakem voicepacku s ILem ? popripade, pouzivam rusky SKJ traffic a tam jsem se nesetkal s tim, ze by se ty letadla nekde hlasily jako experimentaly a to tam litaj 62ky a 76ky ily, tak jakym zpusobem z neceho tu volacku vydolovat a pridat ji k te 18ce ? Lamu to uz asi tyden, ale zatim bez nejakeho aspon priblizeni se k uspechu.Diky
 

Re: IL-18 z il18.fluo.net - par dotazu   20. 11. 2004 / 23:10
Zbyněk
Panel navigátora je SHIFT+1.
Volačku Iljušinu nemám, používám volačku ČSA.
Ty Il-62/76 používají volačku Iljušin nebo volačku příslušných aerolinek?
 

Re: Re: IL-18 z il18.fluo.net - par dotazu   21. 11. 2004 / 12:36
Pips   
tak ten panel mi prave pres zadnou takovouhle zkratku nefunguje a to ani nemam zadnou nestandartni konfiguraci, proto jsem myslel, ze v tom je nejaky figl a je nutna uprava konfiguraku.Pokud to ovsem jde, je tu nadeje a budu se v tom jeste chvili vrtat a reinstalovat MUSI to prece nejak fungat.
Co se tyce tech volacek, ty era normalne pouzivaji sve volacky od aerolinek.Ovsem v pripade, ze jsou na finale, ci na draze, ATC ostatnim oznamuze ze treba Iljusin 62 on final a tak dale.Kdyz jsem to zkousel vzit 62ku z toho SKJ trafficu a jenom s tim dojet na drahu, sam se hlasil pri pojizdeni jako Iljusin MS700 bla bla a pri chvili prekazeni na draze ATC rikal ostatnim at cekaji, ze je na draze Iljusin 62.U toho Il18 bych rad dosahl stavu, kdyz se blizim na letiste aby ATC nerikalo, ze experimental is on final, nebo na draze.Rad bych prevzal tu volacku Iljusin a to se mi prave vubec nedari

PS: Ten tvuj CSA repaint je skutecne paradni diky za nej.A jeste maly hec - nechtel bys zkusit jeste namalovat ten druhy, pozdejsi nater CSA? Urcite by to byla taky perla
 

Re: Re: Re: IL-18 z il18.fluo.net - par dotazu   21. 11. 2004 / 14:47
Zbyněk
Po zmáčknutí SHIFT+1 zkus chvilku počkat, možná to trvá chvilku dýl.
A kombinace SHIFT+2 -zobrazení volantu ti funguje normálně?
Ještě zkus pro jistotu do panel.cfg do sekce Window02 dopsat řádek nomenu=0
A když tak ti můžu poslat můj bezproblémový panel.cfg

Co se týče volaček zkontroluj a popřípadě doplň do aircraft.cfg

[General]
performance=Four-Engine Long-range Turboprop Airliner\nFour-Engine Turboprop
atc_type=Ilyushin
atc_model=IL18
editable=1

Zkoušel jsem zavazet na RWY a funguje to bezvadně.

Nový repaint ČSA mám rozdělaný, bude to poslední u ČSA létající OK-VAF. Teď jsem práci kvůli Jakům-40 na chvilku přerušil ale bude brzo. Dík za pochvalu )
PS Podle sdělení Alexandra Novikova se chystá update IL-18 s novou dynamikou, zvuky a panelem spouštění motoru tak se máme na co těšit. Kdy bude zatím neupřesnil.
img_forumn/r37733_1.jpg (500x375)
 

Re: Re: Re: Re: IL-18 z il18.fluo.net - par dotazu   21. 11. 2004 / 16:32
Pips   
Shift+1 porad nefunguje .Vsechny ostatni ano, zobrazeni beranu taky funguje bez problemu, jen ten navigatoruv panel nikoliv.Hledal jsem, jestli se mi to s necim nepere, ale nic.Zkousel jsem taky naloadovat letadlo do 2D panelu, misto klasickeho 3D, co mam defaultni let( kvuli PMDG ).U aerodesigns airbusu tohle byla klicova vec , bohuzel tady to taky nepomohlo.Zkus mi prosim poslat ten tvuj konfigurak panelu, treba mi to pomuze objevit, kde sabaka zaryta .
Ohledne volacek, ten aircraft.cfg jsem samozrejme doplnil takto uz driv, nicmene to nefungovalo az do ted !! ted jsem to zkousel trapit s tim panelem a ochomejtal se na draze a ATC to reklo spravne !! nevim... kdybych s tim neco delal, rekl bych, ze se mi to povedlo, ale takhle tomu opravdu nerozumim.asi neco mezi nebem a Microsoftem , uvidime.
Je skvela novinka slyset o tom novem repaintu, fakt se moc tesim .
o tom updatu jsem taky neco prelouskal z rustiny na foru, ale obavam se, ze tim vyhrozujou uz ukrutne dlouho.Chvilema mi prijde, ze uz je to prestalo bavit, coz by byla vecna skoda.Ten panel na spousteni motoru mi vylozene chybi a ta dynamika je ted taky hodne "na divoko"
 

Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ