FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 15. 5. 2024, svátek má Žofie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Tvorba FP pro AI Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Tvorba FP pro AI   6. 12. 2004 / 22:05
Kolbiš (OK-KOL)
Odpovím si sám.

Několik chyb najednou.

1. Dynamický model *.air od Dimitrie Samborskiho (Samdim) je nějaký poťapaný. Chová se zcela nevyzpytatelně. Občas (dost často) vyklesá AN-12 dávno před dráhou a pak se roztříská o kopce. Sehnal jsem si model dynamiky z jiné AN-12. Ten vytvořil Vladimir Zhyhulskiy v červnu 2004 pro plnokrevné éro. Já jsem jím nahradil dynamiku *.air v éru pro AI od Samdima a začalo se to chovat korektně. Model vyklesá na 3000ft, dojede ke glide slope a nádherně sedne.

2. Rychlost 400 v letové hladině FL260 je blbost a nevím, kde to tvůrci plánu, kterým jsem se inspiroval vzali. Já jsem naměřil rychlost 380 jen při optimálním režimu. Sehnal jsem si jiný vzorový plán. Tam tvůrci používali rychlost 330 a lítali výš (i FL310). Udělal jsem to taky tak a AN-12 lítá naprosto přesně v čas, který určil TTools.

3. A poslední blbost byla u mne. Používal jsem v letových plánech parametr F a přitom jsem měl stejná čísla letu pro přílet i pro odlet. FS-ka z toho asi byla špatná a tak pokud jsem se přihlásil dávno před příletem, tak letadlo prostě nedoletělo. Proč by taky, když mělo být v cílovém letišti...

Uff.

 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ