FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 14. 5. 2024, svátek má Bonifác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Vyska a stav letadla pri startu Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Re: Re: Vyska a stav letadla pri startu   6. 12. 2004 / 22:17
JBr   
Mno a aby to bylo jeste zajimavejsi... Nevim jestli tohle plati i ted, nemel jsem moznost nahlednout do aktualni verze daneho predpisu, nicmene takto pravi (nebo jeste nedavno pravil, pokud byl novelizovan) L5 - Predpis pro pouzivani mericich jednotek:

3.1 Jednotky SI
3.1.1 Mezinárodní soustava musí být používána, s přihlédnutím k 3.2 a 3.3, jako normalizovaná soustava ve veškerém letovém i pozemním provozu civilního letectví.


Pricemz u 3.3 (Jednotky nepatrici do mezinarodni soustavy, jejichz prechodne pouzivani spolu s jejimi jednotkami je povoleno), je nasledujici poznamka:

Poznámka: Používání jednotek uvedených v tab. 3.3 (Námořní míle, uzel, stopa), nepatřících do mezinárodní soustavy, má být ukončeno v souladu s termíny stanovenými radou ICAO. Termíny ukončení použitelnosti jednotek jsou uvedeny v hlavě 4 tohoto předpisu, pokud byly stanoveny.

V hlave 4 je samozrejme uvedeno, ze termin ukonceni pouzivani neni stanoven Aby byl Muprhyho zakon uspokojen, tak se urcite vsichni nauci na feety a knoty a pak se rekne, ze se tyto jednotky zakazuji
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ