FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 2. 5. 2024, svátek má Zikmund Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Opětovná instalace FSX Jeden příspěvek | Celý strom
Opětovná instalace FSX   4. 4. 2012 / 20:54
mirda   
Zdravim chlapi
Optám se.Může mít vliv,myslím tím negativní vliv při opětovné instalaci FSX to,že mám dejme tomu na G zálohu celé čisté fsky+další věci jako fsx.cfg tak jak jsem tam měl upravenej než jsem to shodil,celou složku aircraft tak jak jsem měl upravenou(nechtělo by se mi to celý zas hledat a dělat když stačí překopírovat aircraft.cfg)Addon scenery(ať vim co jsem tam už měl)
Při odinstalování mi v appdatech fsx.cfg zmizí sám.OS je Win7 ultimt
Sim dávám na D.
Řeším teda jinej problém a to jest,že jaksi nemohu dostat acceleratin pack do FSX když jsem ho tam už měl.Ani SP1.Možná něco přehlížim neb je to nějakou dobu co jsem to instaloval poprvé.
Ohledně ACC to není přímej dotaz.Zkusim to tady nejdřív znova prohledat,ale jelikož na to mám denně tak hoďku už se takhle trápím tejden neb samozřejmně při hledání narážím taky na jiný vlákna) který pročtu mno...nebijte mě!! Neb jsou tam další a další chytrý rady,ale na jiný téma)
 1x  

Opětovná instalace FSX   5. 4. 2012 / 18:03
Teflon_490   
K te prvni casti...nechapu otazku, zda se mi nekompletni. Nevim co chces udelat, ale asi tusim...FSX.cfg rozhodne nepouzivej starej, jenom si z nej prekopiruj casti ktery chces zachovat. K scenerkam a letadlum...ono to neni tak jednoduchy, pokud ma scenerka jen scenery a texture adresare, pak ji znova pridas, ale hodne jich ma jeste efekty, textury do hlavniho texture adresare apod. takze se to vyplati ji tam dat znova, pokud reinstalujes po delsi dobe, je mozny ze je i novejsi verze. A letadla to samy v bledemodrym, lepsi je instalovat znova.
K druhe casti, nejde nainstalovat ale jak? Co to dela? Chybova hlaska? A pokud mas ACC pack, zadny SP tam necpi, ACC uz v sobe ma SP2 a instaluje se na cistou nainstalovanou FSX.
 

Opětovná instalace FSX   5. 4. 2012 / 20:23
mirda   
Ahoj.
Dík za reakci.Myslím,že mám prostě na G jako zálohu celou čistou FSX i se složkou EXE a samozřejmně FSX.CFG.Jestli to nebude dělat nějaký bordel.
Se scenery a aircraft máš vlastně pravdu co se týká efektů.Což to taky není problém neb ty mám jinde tak jak běželi a leželi takže opět raději readme a šup do simu.Většinou mi jde o to,že tam mám v CFG jak panelů tak letadel nějaký úpravy tak abych to tam nemusel dopisovat znova.
Dík za optání na ten acc.Ano píše mi to..viz.obrázek(omlouvám se neořezání čistě chybov.hlášky)
ajaj.Teď koukám,že to nebude asi k přečtení.
Je tam:Were sorry,an unexpected error occured which is preventing product activation from being completed.Atd jako jestli se chci hned podívat online na řešení problemu na jejich stránkách atp.Chybovka má číslo 1-80004005.Přiznám se,že jsem nekoukal neb prostě teď jsem neměl čas abych to hledal a pročítal všechno.Nemám s tím problém.Prostě si to hledat budu pokud tady nemá někdo rychlejší řešení.Holt to ale vypadá,že si FSX zalítám tak někdy k vánocůmsic jsem dnes dorazil krapet dřív
38660 B / 600 x 338 / Menu2.jpg
 

Opětovná instalace FSX   5. 4. 2012 / 21:30
Teflon_490   
Jo takhle to myslis, jako ze budes mit v PC FSXku 2x, jednou ze stare instalace winu a jednou oficialne nainstalovanou? Neni vubec zadny problem, sam sem to takhle mel po reinstalaci, a je to prave idealni na to pretahovani vsech konfigu, repaintu a textur ze stare instalace do nove. Nez bych delal individualni zalohovani a na neco zapomnel, tak si proste nechas starou instalaci a postupne z ni pretahujes veci jak prichazis postupne na to, co ti vsechno nefunguje jak predtim Jenom neni moc dobre kopirovat cele konfigy (No, pokud pretahnes vsechny painty letadla na konkretni model jak si je mel, a mas nainstalovanou stejnou verzi daneho letadla, tak to jde), ale spis si otevrit stary konfig, novy konfig, a potrebne odstavce si prekopirovat rucne.

A ten ACC pack, to znamena ze instalace probehne v pohode, a tu hlasku to vyhodi az kdyz spoustis samotnou FSX? Udelal si nejdriv aktivaci samotne FSX bez ACC packu?
 

Opětovná instalace FSX   5. 4. 2012 / 21:39
mirda   
Přesně jak píšeš .Aktivace FSX před ACC a hláška naběhne po spuštění a v menu chybí multiplayer jako důkaz,že nemám acc aktivovaný či jako nelegální.acc pack mám samozřejmně original z FSX GOLD.
 

Opětovná instalace FSX   5. 4. 2012 / 21:46
Teflon_490   
To je instalace poprve, nebo si to uz nekdy aktivovany mel? Nevim prave jak presne se to chova, kdyz vyprsi ty aktivacni pokusy, mne se to jeste nestalo. Mas tam nejakou moznost se k te aktivaci vubec dostat? Ze bys tam vybral telefon a udelal to po telefonu...
 

Opětovná instalace FSX   5. 4. 2012 / 22:05
mirda   
Kdepak.ACC už v FSX byl.Prostě celej gold edition.Ještě k instalaci.A víš,že vlastně nevím zda probíhá v pohodě neb dle videí na youtub atp se mi neotvírají ty klasická instl. okna.Teď budu za blbce,ale je to 14 dní co jsem to zkoušel,udělal jsem si v rychlosti screen chybový hlášky a kašlal na to,že se k tomu vrátim až bude čas.Mezi tím jsem shodil FSX znova a znova nainstaloval jenže jim nešel server pro aktivaci takže než jsem k tomu opět zasedl a konečně proběhla aktivace uplynul nějakej ten den.Já se omlouvám,že v tom mám guláš.Na jejich stránkách podpory kam mě to posílá současně s chyb.hláškou určitě tlf.číslo bude,ale jak jsem psal dál jsem to neštudoval.Nechci bejt nevděčnej a ten...komu není rady,tomu není pomoci fakt jsem se na to prostě v ten moment vybodl neb kolikrát já už kvůli tomu trpěl spánkovým dluhem už ani nespočítám
Kurnik to by mě nenapadlo,že se k něčemu co zaplatim budu zřejmně po tlf doprošovat o nový aktiv.klíč!!! To snad né??
 

Opětovná instalace FSX   11. 1. 2013 / 18:55
anton
Stejný problém ale troch jinak, před pár léty jsem odstranil FSX Delux + sp1,sp2 z PC (co jsem kde našel to jsem vymazal, a registry ošetřil CCleaner). Prostě jsem to zlikvidoval jako prase, zapomněl jsem použít původní disk. A ponechal jsem si pouze FS 2004. Teď jsem se rozhodl opět se k FSX vrátit a nastal problém. Vložím disk do mechaniky + druhy disk a těsně před dokončením instalace, to po mně požaduje další třetí disk který samozřejmě neexistuje a skončí to s tím že se vše odinstaluje. Prostudoval jsem na int. snad vše co se dá nalézt, ale nepomohlo to. Tak jsem se spojil s zastoupením microsoftu u nás.
Dozvěděl jsem se že počet opětovných instalací není omezen a stačí použít původní aktivační klíč. Ale k tomu abych mohl zadat aktivační klíč se vůbec nedostanu. V další korenspodenci mi sdělili že u uvedené hry musím použít 4 DVD ( zřejmě technické odd. si to spletlo s FS9). Setkal se s podobným problémem o reinstalaci taky někdo? Nebo jsem to pohnojit nevhodnou odinstalaci.
Díky za názory.
 

Opětovná instalace FSX   11. 1. 2013 / 21:16
mirda   
Mě prostě neminul reinstal OS a začal jsem od začátku.
 

Opětovná instalace FSX   11. 1. 2013 / 21:39
Teflon_490   
Ten treti disk co to po tobe chce....neni to nahodou zase to prvni DVD? Uz je to doba co sem naposledy instaloval FSX, ale myslim ze ho chce opravdu jeste jednou
 

Opětovná instalace FSX   11. 1. 2013 / 21:55
anton
Ne, to jsem taky vyskoušel.
 

Opětovná instalace FSX   11. 1. 2013 / 22:12
Teflon_490   
Nejak si nedokazu predstavit, ze by spatne provedena odinstalace zpusobila, ze pri reinstalaci po tobe chce instalator neexistujici disk, ale budiz.
 

Opětovná instalace FSX   11. 1. 2013 / 22:34
anton
Ještě zajímavost, tehdy odinstalovával nejen FSX ale i FS2004. Bylo to proto že jsem tam měl tolik addonů
že jsem stratil přehled co tam vlastně mám. Opětovná instalace FS2004 proběhla bez problémů.
A tu FSX teď zkouším řešit přes Microsoft.
 

Opětovná instalace FSX   17. 1. 2013 / 16:27
anton
Přikládám odpověď Microsoftu na řešení mého problémů, třeba se to někomu bude hodit.

1. Click the Download the Software Licensing System Reset Tool package now link to start the download. Or, click the following link:

http://download.microsoft.com/download/1/c/d/1cd508f9-7520-4659-a122-a26e8804e884/MSKB928080.exe

2.

2. When you receive the File Download dialog box, click Save. Save the file to the desktop.
3. When the download is complete, double-click the MSKB928080 file on the desktop. In the Security Warning dialog box, click Run, and then click Yes to accept the license agreement.
4. Click Unzip. When you receive the "2 Files unzipped successfully" message, click OK, and then click Close.
5. Click Start, click on Run, type cmd and then press Enter.
6. Type cd\ at the command prompt, and then press ENTER.
7. Type cd MicrosoftKB928080 at the command prompt, and then press ENTER.
8. Type resetsldl -all at the command prompt, and then press ENTER. Make sure that there is a space between "resetsldl" and "-all."
9. After you receive the "Re-creating clean trusted store. Success" message, close the Command Prompt window.
10. Restart the computer, and then try to install Flight Simulator.
 2x  

Opětovná instalace FSX   17. 1. 2013 / 17:42
anton
Přikládám překlad:

1. Zde si stáhněte tento "Software Licensing System Reset Tool package" a uložte si jej někam, kde jej najdete (třeba na Plochu).
http://download.microsoft.com/download/1/c/d/1cd508f9-7520-4659-a122-a26e8804e884/MSKB928080.exe

2. Otevřete jej, klikněte na Run/Spustit a odsouhlaste licenční podmínky.

3. Klikněte na Unzip a jakmile obdržíte hlášku "2 Files unzipped successfully", klikněte na OK a Close/Zavřít.

4. Klikněte na tlačítko Start, poté Run/spustit (nebo "Windows key+R" - Windows key je klávesa dole vlevo s obrázkem okna), napište "cmd" a zmáčkněte Enter.

5. Otevře se Vám příkazový řádek, do toho napište cd\ a zmáčkněte Enter.

6. Pak napište cd MicrosoftKB928080 a zmáčkněte Enter.

7. Pak napište resetsldl -all a zmáčkněte Enter.

8. Poté by Vám měla přijít zpráva "Re-creating clean trusted store. Success" a můžete okno s příkazovým řádkem zavřít.

9. Nyní restartuje počítač a pokuste se znovu nainstalovat Flight Simulator.



 1x  

Opětovná instalace FSX   21. 1. 2013 / 06:14
Teflon_490   
No a pomohlo to?
 

Opětovná instalace FSX   21. 1. 2013 / 07:22
Zdenda
Tak jsem se pokusil využít uvedené rady pro přeinstalaci FSX. Potřeboval jsem ho přesunout na nový disk, ale vzhledem k tomu, že jde u mě již o čtvrtou instalaci, hlásilo mi to před dokončením instalace chybu 1722. Následně jsem použil výše zmíněné rady. Program se nepodařilo spustit a když jsem se vrátil k fs9, kterou mám na "C", ta mi ohlásila, že platnost mé licence skončila. Sim sice běží, ale zkusil jsem do něho nainstalovat LKJI z těchto stránek a nejde to s hláškou."FS nenalezena v registru". Oba SW jsou legální a teď tedy píši do MS o pomoc. Toto je má nedobrá zkušenost
 

Opětovná instalace FSX   22. 1. 2013 / 18:44
Algy   
Zkus použít tuhle utilitku: http://www.flight1software.com/files/FS_Registry_Repair.exe
 

Opětovná instalace FSX   22. 1. 2013 / 18:38
anton
Nepomohlo. Tak nasledovala další komunikace a zde je výsledek:

Nainstalujte si tedy tento program http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Windows-Installer-CleanUp-Utility.shtml , a s ním odstraňte Flight Simulator a znovu jej nainstalujte. Upozorním, že tento software nefunguje ve Windows 8. Pokud tedy používáte Windows 8, doporučuji použít podobný program kompatibilní s Windows 8.

Tentokrát jsem opravdu našel ten pozůstatek FSX odstranil je. Pozor neodstarnit nic jiného, není návratu zpět. A nová instalace FSX proběhla bez problémů.

Dík zástupcům Microsoftu. Vše bylo vyřizováno přes emaily.
 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ