FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 2. 5. 2024, svátek má Zikmund Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Buková Hora dvojmo Jeden příspěvek | Celý strom
Buková Hora dvojmo   3. 11. 2013 / 11:42
Kendy   
A to je právě ono "klik, klik a je to" to je totiž to nejhorší. Uživatelé díky těmhle zjednodušením, už definitivně přicházejí o tu manuální část stránky s prací v FS. Samá pohodlnost a naprostá jednoduchost nikoho pak nenutí si o něco více namáhat hlavu a snažit se to tam přidat ručně i s tím, že vlastně se tímto každý uživatel seznamuje (aspoň) trochu více s fungováním FS.
Jasně, díky těmto čím dál více "zjednodušováků" tady a nejen tu, vznikají otázky na někdy banální věci, které by si uživatel jinak dokázal vyřešit i sám, kdyby se třeba před tím pokaždé snažil alespoň trochu zjistit, jak se kam a co vlastně dává. Jenže právě ta jednoduchost, nechtít se tím více zabývat atd. tady pak dává vzniknout dotazům, nad kterým (nejen mě) zůstává skutečně někdy rozum stát.

V dřívějších dobách, zde bylo mnohem více šikulů, lidí co skutečně nejen lítání v FS ale i pozadí tvorby simulátoru zajímalo více, ve snaze zdokonalit a přivést tak virtualitu co nejblíže k realitě třeba nějakou scenerkou, letadlem a nebo jen repaintem. Jenže dnes, právě díky se stoupající pohodlností, stoupajícímu hlupáctví a nechuti sebe sama zkusit něco řešit bez zbytečných dotazů...se budeme čím dál více udivovat tomu, jak někteří uživatelé FS, se tu dokážou zeptat bez bázně a hany na jakoukoli píčovinu i přes to, že odpověd tu na ně kouká přímo ze stránek a stačilo by jen kliknout.

Těch rad, kterých se tu dostává (těm pohodlným), jsou především od lidí, kteří se už setkali s nějakým problémem a snažili se ho řešit sami (bez ohledu na strávený čas), přišli na to, vyřešili to a o to více pak rozuměli hře jako takové. Dnes prostě "klik,klik" a hurá, máme tu jednoho z další pohodlných, který než by se tím snažil (někdy skutečně banalitou) zabývat sám, tak to raději pleskne sem a on už se nějakej blbec najde, co mu zde odpoví a on se nebude muset (myslím tím jednodušší věci) namáhat. Za většinu chyb si stejně může uživatel právě sám. Tak dělejme a zjednodušujme více a více, at tu pak máme na co odpovídat tazatelům, kteří si odvykli snahu něco vyřešit i bez zbytečného ptaní.

No nejsem dobrej spisovatel a asi to mám nějak přeházené ale snad mě někdo pochopí jak jsem to vlastně myslel.
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ