FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 26. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
XPL11 - B737-800X - Smartwings Jeden příspěvek | Celý strom
XPL11 - B737-800X - TO/GA   24. 7. 2017 / 10:25
OndraT
Zkus mrknout do log.txt hned po pádu, jestli tam neuvidíš nějakou chybu související s tou scenérkou. XP mi sice kvůli chybějcícím objektům ve scenérce nikdy nepadlo, ale je nová doba, máme XP11, tak kdoví .

Ad Backup Scenery Library - já vždycky stahoval knihovny ručně, těmhle věcem moc nevěřím, změní se třeba adresa zdroje tý knihovny, stáhne to kdoví co ... Ale předpokládám, že by je to mělo udržovat aktuální.

Jinak abych volně navázal na OT - přesně z tohodle důvodu považuju způsob, jakým se používají knihovny objektů apod. v XP za největší zlo. Sice je super, že jsou scenérky pak o pár MB menší (vážně? V dnešní době?), ale k čemu to je, když pak třeba autor knihovny vydá novou verzi, nějaký ten objekt přejmenuje nebo úplně vyjme apod. a ty si pak lámeš hlavu, kterou verzi knihovny si sehnat, aby ti ta scenérka fungovala? Kdyby tak všichni objekty z knihoven nelinkovali, ale místo toho do scenérek připojovali . Bylo by po problémech. Já už pomalu nestahuju scenérky, které používají třeba víc jak 4-5 knihoven.
A třeba přesně ta tebou linkovaná LZIB, ta používá kdovíjak archivní verze knihoven (viz popis na DL stránce na .org). Takže to mám mít jako jednu verzi knihovny pro jednu scenérku, další verzi knihovny pro jinou scenérku apod.? V tomhle ohledu zlatý gateway scenérky.
 
Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ