FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Reality XP ma do konca roka zlavu 30% Jeden příspěvek | Celý strom
Reality XP ma do konca roka zlavu 30%   28. 12. 2018 / 08:34
Willhelm   
V rámci korektnosti poupravím Martina - RXP používá reálnou Garmin databázi June 2010.
Funkce jsou naprosto stejné jako na reálném zařízení od Garminu, nebo Garminovském certifikovaném simulátoru. Na aktualizace z Navigraphu zapomeň. To bylo mé jediné zklamání - když jsem zjistil, že za aktuální databázi téhle srandy je třeba vysypat 500 (Jen Amerika) nebo 1000 (svět) dolarů ročně.
Pokud ti vadí odklepávat hlášky typu "NAV Data Out of Date" před každým letem, tak budeš zklamaný.

650/750 je na tom trochu lépe než 530/430, jak jsem pochopil na RXP fóru, tam lze třeba charts přidávat ručně. Bohužel tento fakt, že produkty RXP jsou dodávány s velmi zastaralou databází a její upgrade není možný jinak než ofiko Garmin daty (zmíňovat jinou alternativu v rámci pravidel fóra nelze), RXP na svých stránkách před koupí neuvádí a pro některé simptáky je to natolik závažný nedostatek že zvažují vrácení peněz - což ale u RXP není možné. RXP pak zase kontruje naprosto odlišným stylem Navigraph a Garmin databáze a nemožností úpravy RXP produktů tak aby fungovaly nad Navigraphem.

Osobně mi staré data taky vadily, takže jsem zkusil po padesáti letech Jihoamerické VFR tour přejít zpět na Laminarovskou GNSku, jenže už to nešlo - protože jsem si najednou uvědomoval kolik toho v ní chybí.
Bylo to jako kousnutí do jablka pravdy: "Dokud jsem nezkusil RXP, neuvědomoval jsem si jak je LR GNS nahá."

Silně pochybuji, že by LR zapracoval na GNSkách, aby se více přiblížil reálnému zařízení nebo RXP. RXP se zase nikdy nedomluví s Garminem na novějších datech nebo nějaké databázi pro simptáky - a to je logické, protože proč by pak někdo platil 500/1000 dolarů za aktualizace reálných GNSek v letadlech, když by si mohl stáhnout levnější data pro RXP.
 
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ