FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
OT: CPU + GPU = hodia sa k sebe ? Jeden příspěvek | Celý strom
OT: CPU + GPU = hodia sa k sebe ?   22. 11. 2019 / 17:07
JirkaK
Tak je to o celkovém výkonu grafiky a náročnosti daného titulu. To zda si pomůžeš v jednom i v druhém záleží titul od titulu a od toho jak provedeš nastavení.

Není nic neobvyklého že na max hra běží o cca polovinu pomaleji než na minimum. Pokud si tedy hrál nějaký titul třeba v 60FPS na minumum, koupíš grafiku o 50% výkonnější, tak na minimum budeš mít 90FPS, ale při max nastavení budeš mít 45 FPS. Samo můžeš přidat na detailech jen trochu a pak dostaneš jak lepší vizuál, tak lepší FPS.

Pokud ale mluvím o lepším vizuálu, tak samozřejmě předpokládám maximum. Proč si neužít top toho co vývojáři připravili. A to včetně RT, pokud hra nabizí. Samozřejmě ideál je pak 4k pro větší jemnost, ale mnohé hry dnes na jen 60FPS neuchodí ani ta 2080Ti. A to ještě mluvím o průměrných FPS, které by nikoho neměly moc vzrušovat, podstatné jsou minima, resp. nějaké měřitelné minima, v testech typicky 1% low.

Karty jako 2070S/2080S mi přijdou ideál na FHD, 2080Ti pak na QHD. Aby hra vypadala a zároveň běžela aspoň těch 60 FPS 1% low.
 
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ