FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 29. 5. 2024, svátek má Maxmilián Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Could&Dark Jeden příspěvek | Celý strom
Could&Dark   12. 5. 2024 / 17:47
oldboy
Je mozno nastavit v MSFS 2020 tento rezim? O co mi ide? Kupil som od Just Flight Piston & Turbine Duke Bundle. Problem je s Turbo Duke. Ak sa dam na drahu 31 napr. LZIB vsetko je OK, ale iba niekolko sekund. Potom sa postupne motory a system vypina, prave tak ako by to bolo so studenym startom, preto sa pytam ci v MSFS je niekde moznost nastavenia s nastartovanymi motory alebo ten Could&Dark mod?
Dakujem velmi pekne za smysluplne odpovede.
 

Could&Dark   12. 5. 2024 / 18:29
Luděk Ch.
Nastavit to nejde, chová se to u defaultních letadel tak, že když dáš začátek na parkovacím místě, tak je letadlo ve stavu C&D a když dáš začátek na RWY, tak je nahozené a mělo by být vše nastavené pro vzlet. Ovšem u koupených add-onů, které nejsou jen odvozeninou defaultního letadla a mají vlastní systémy, záleží na tvůrci, jak se to chová. Když s tím začneš na dráze, tak MSFS se to snaží jakože mít nahozené, ale systémy jsou od tvůrce add-onu nastaveny v režimu cold&dark, takže to po chvíli chcípne. Když budeš začínat na parkovacím místě, tak by to mělo začít rovnou ve vypnutém stavu, protože se tam MSFS nebude snažit vnutit zapnutý stav.
 

Could&Dark   12. 5. 2024 / 18:36
oldboy
Diky Ludku to by mozna pomohlo. Vyzkousim a dam vedet.
 

Could&Dark   13. 5. 2024 / 00:16
xWing   
Toto sa mi stava aj s default lietadlami, ked mam pripojene barany a plyny.
A to preto, ze ked sa postavim na drahu, tak obcas zabudnem pozapinat na baranoch a plynoch zapalovanie, elektriku, privod paliva apod. proste vsetko, co potrebujes na beh motorov.
Nemas nahodou tento problem ?
 

Could&Dark   13. 5. 2024 / 00:50
JirkaK
Taky me tohle napadlo. Ten turbine je striktne high idle nebo cut off. Pokud je condition lever paka na ovladaci dostatecne nizko, tak to cutne. Ale to by cutlo oba motory najednou, ne postupne. U pistonoveho bych to svadel na nizke otacky, spravne letadlo chcipne kdyz je to na idle, to ale neni pripad turbiny
 

Could&Dark   13. 5. 2024 / 11:08
oldboy
Snizil jsem nastaveni simu z HARD na mene prisne a uz to funguje. Jeste zjistim, konkretne ktere nastaveni mu vadi. Dekuji Peter a Jiri a take Ludkovi.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ