FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 11. 5. 2024, svátek má Svatava Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Texture Installer Jeden příspěvek | Celý strom
Texture Installer   7. 2. 2003 / 11:04Spina
Na mostrealisticai.com je nove ke stazeni Texture installer. Myslim, ze to docela setri cas pri instalaci novych AI letadylek.
 

Re: Texture Installer   7. 2. 2003 / 16:13
Tragédie v JRD
co to vlastne umi???

ja si ted rucne vytvarim pro vsechny lety co jsou v mostrealisticai delam letadla (modely z PAI), abych to mohl v budoucnu nacpat jako aitraffic (tam, kde neni zatim textura ani mezi unofficial pouzivam model s cistou texturou)... je to sice trosku pracne, ale uz to zacina vypadat hezky... bude mi ten textureinstaller k necemu?)

TK
 

Re: Re: Texture Installer   7. 2. 2003 / 19:39Spina
Stahnul jsem si to vcera, ale v podstate by to melo umet nasledujici. Rozbalis si balik, doplnis si aircraft.txt a flightplans.txt, pak to spustis a v klidku si vybiras, ktere textury patri kteremu letadlu a kterej title ke kteremu flightplanu, ktere aerolince atd., takze odpada to straslive otvirani aircraft.cfg souboru v kazdem adresari a pracne vypisovani vsech udaju u kazdeho jednotliveho letadla v kazdem souboru (ble).

Pokud clovek pouziva jen pai instalery, je to vicemene bezcenne, ale pokud si instaluje sam dalsi aerolinky, zejmena pak nejake vetsi, tak bych rekl, ze to bude setrit cas a zprehlednovat praci.

Nevyhodou je, ze aby se to spustilo, musi se dat do poradku vsechny aircraft.cfg, tzn. nesmi tam byt zadne fltsim.xx dvakrat se stejnym cislem, nejake cislo vynechane, uveden odkaz na chybejici textury, coz byl vcera vecer dvouhodinovej vopruz, protoze do te doby neco takoveho bylo jednomu jedno.
 

Re: Re: Re: Texture Installer   8. 2. 2003 / 14:54
Tragédie v JRD
aha.. diky...
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ