FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Concorde po sté Jeden příspěvek | Celý strom
Concorde po sté   20. 2. 2003 / 05:52
Dalibor
Ahojky
neubráním se tomu, abych tady neprobral nový model Concorde od ProjectM2. Gazon zdrbnul letovou dynamiku, ale Vy co už mě nějakou dobu z tohoto fóra znáte, víte, že Concordy prostě miluju, podrobil jsem proto model náročným testům a musím říct, že letový model je podle toho co jsem o tomto letadle přečetl a viděl prostě DOKONALÝ. Sice po prvním spuštění hned po instalaci jsem byl ochoten souhlasit s Gazonem, protože letadlo bylo neovladatelné a jakoby v turbulencích se úplně nesmyslně motalo, měl jsem sto chutí vyhodit počítač zavřeným vikýřem(mám pracovnu z části půdy), ale po restartu a opětovném spuštění FS 2002 se chovalo ( a stále chová) naprosto vzorně, snad jen malé upozornění pro ty, co by chtěli zacházet s Concordem jako s Bulíkem : je to Supersonic! a podle toho se k němu taky chovejte, dodržujte startovní rychlost, nezapomeňte při startu zapnout forsáž, stoupejte rychleji ( asi tak 3 000 - 3 600) a dodržujte letovou hladinu FL 540 - 600, teprve potom to můžete "rozpálit" na Mach 2,04. Pokud se někdo pokouší létat nadzvukem těsně nad Prahou tak si akorát nabije ústa a rozbije letadlo.
Howg
Dall001
P.S. neberte to jako návod na létání, jenom jsem tady vyjmenoval nejčastější chyby mých známých. A určitě jsem na spoustu věcí zapoměl.
 

Re: Concorde po sté   20. 2. 2003 / 07:17
Jozef Kaffka
mozes sem dat link, kde sa da na to pozriet?
dik,

jozef
 

Re: Concorde po sté   20. 2. 2003 / 08:09
Maverick
Souhlasim s Daliborem. Včera jsem ho take testoval spolu s novýma sceneriema od japončíků a musím uznat ,že je celkově povedený. Sice jsem se nikdy až tak moc o Concorda nezajimal (jsem zatvrzely Buličkář) ,ale tento letový model je perfektní aspoň podle mého mínění o tom jak by se asi mohl concorde chovat. Je to uplně jiný styl létaní než s B737. Pokud máte rychlejší lajnu tak si to sosněte!! Link je tady: http://fsfrance.free.fr/Mach2/Download.htm
 

Re: Re: Concorde po sté   20. 2. 2003 / 09:29
Latom   
Díky, další model, už ho sosám a o zábavu dnes večer mám postaráno.
Stejně je to nejkrásnější, nejelegantnější, atd. nej... letadlo na světě. Já ho miluju. )))
 

Re: Re: Re: Concorde po sté   20. 2. 2003 / 12:58
Jozef Kaffka
no ja som ho uz nasosal, len nechapem, preco po jeho natiahnuti, ked ma vypnute motory, tak ma nos hore, akokeby startoval a sedi len na chvostovom kolecku
 

Re: Re: Re: Re: Concorde po sté   20. 2. 2003 / 18:34
Dalibor
to Jozef Kaffkaokud to udělá i po restartu, tak taky nechápu, při prvním spuštění se mi taky choval divně, jak už jsem psal.
 

Re: Re: Re: Concorde po sté   20. 2. 2003 / 18:31
Dalibor
to Latom:Já taky ;o)
 

Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ