FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 2. 5. 2024, svátek má Zikmund Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
NAVIGACE Jeden příspěvek | Celý strom
NAVIGACE   18. 2. 2002 / 09:50Jiri Kozlovsky
Nevite jak se da otevrit v FS2002PRO databaze s ILS priblizenim na letiste? Nekde tam prece musi v elektronicke podobe byt. Me uz nebavi si neustale kopirovat mapy nebo shanet pristavaci frekvence danych letist na netu. Nejaky jsou sice v adresari CHARTS ale tech je zalostne malo...
 

Re: NAVIGACE   18. 2. 2002 / 10:59JBr
Vsechny informace o letisti, vcetne frekvenci ILS i ATC stanovist na letisti se daji precist primo ve FS, staci si na mape zobrazit patricne letiste a kliknout na nej.
 

Re: Re: NAVIGACE   19. 2. 2002 / 08:54Jiri Kozlovsky
Jo, to je presne to co jsem hledal.
Dik. Proc o tom nepisou v manualu? A co to PLACAL Ivan?
 

Re: Re: Re: NAVIGACE   19. 2. 2002 / 09:36Vita Zenisek
Ivan "neplacal". Ivan se jen snazi letat tak, jak letaji realni piloti. Tj. po trasach a pouzivat pri tom prislusne SID a STAR diagramy na odlet a priblizeni. Tot vse. A kvuli tomu clovek opravdu musi browsit po internetu, aby se k temto informacim dostal. (Vlastne jeste muzes zaplatit nekrestansky peniz rocne a dostane se ti vseho v papirovem vydani).
 

Re: NAVIGACE   18. 2. 2002 / 11:36Ivan
Nazdar!
Bohuzial ak som to dobre pochopil budes si musiet stahovat nadalej APP mapy letisk, takto to robim aj ja a mam uz peknu zbierku. Velmi rad ich pouzivam ak chcem trosku realnejsie lietat . Priblizovacie procedury v FS2002 neexistuju, nie je mozne si ich pozriet. Pokial by si chcel VFR mapy su v sim. FLY! perfektne, staci si ich len nejak okopcit a hotovo. Maj sa!

Ivan
 

Re: Re: NAVIGACE   18. 2. 2002 / 12:42Ivan
Na portaloch (avsim.com , flightsim.com, ...) su oddelenia (navigation, utilities a pod. ) kde je plno charts (IAL,SID,STAR). Obvykle su v PDF popr. ako obrazkovy format. Popripade doporucujem cez vyhladavaci server (altavista,yahoo) pohladat dalsie. Zdar!

Ivan
 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ