FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
PC sestav do 30 000,- s DPH (Core2Duo) Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Re: PC sestav do 30 000,- s DPH (Core2Duo)   29. 8. 2006 / 18:13
jožo
Díky za odpoveď, ale chcel som AMD a toto píšu o 5000+: Ultravýkonný plně 64-bitový dvoujádrový procesor AMD s frekvencí 2,6 GHz a podporou DDR2 pamětí určený pro moderní patice socket AM2. Je navržený pro extrémně výkonné počítače s důrazem na vícevláknové zpracování a provozování mnoha aplikací současně. Jedná se o dvě nezávislá jádra zabudovaná do jednoho procesoru. Každé jádro je vybavené vlastní cache pamětí o velikosti 512 KB. Architektura AMD64 podporuje 64-bitové výpočty, umožňuje adresovat až 64-bitový paměťový prostor a rozšiřuje počet použitelných registrů reálně až na trojnásobek. Procesor umožňuje zpracovávat hardwarově jak starší 32-bitové, tak i moderní 64-bitové programy v plné rychlosti. Podporovány jsou nejpoužívanější rozšiřující instrukční sady 3DNow, SSE, SSE2 a nově i SSE3.

Snadno tak lze například na jednom jádře komprimovat video, provádět výpočty nebo renderovat 3D grafiku a na druhém se věnovat běžné kancelářské práci bez sebemenšího ovlivnění nebo zpomalení náročným procesem na pozadí a to vše transparentně bez nutnosti zásahu uživatele.

Maximální paměťovou propustnost zaručuje integrovaný paměťový řadič s podporou pamětí DDR2 až do frekvence 800 MHz. To spolu s použitím obousměrné systémové sběrnice HyperTransport (HT) s vysokou datovou propustností, běžící na frekvenci 1 GHz, zaručuje maximální výkon celého systému.

Patice AM2 je připravená pro všechny kategorie procesorů, ať už se jedná o vysoce výkonné procesory, přes mainstream až po nižší třídu. Je tvořena 940 piny a díky novým technologiím je oproti starší paticím Socket 939 zaznamenán nárůst výkonu až o 10 procent.

Úsporný režim Stop Grant / Halt účinně zlepšuje spotřebu při nevytížení procesoru tím, že sníží svojí vnitřní frekvenci bez redukce napětí. Technologie PowerNow! verze 1.4 zaručuje výbornou úsporu energie pomocí změny napětí. Známá technologie Cool'n'Quiet spolupracuje s PowerNow! a reguluje otáčky ventilátorů podle výkonu, čímž redukuje hluk ventilátoru. V procesoru nechybí ani bezpečnostní technologie na ochranu proti virům.

Čo sa týka zdroja, viem, že by teraz k tomu stačil 400Watt, ale ak by som chcel pozdejšie ešte jednu kartu (SLI), bolo by to asi málo. Radšej zdroj s rezervou.
jožo
 
Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ