FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
CSAV - how to register Jeden příspěvek | Celý strom
CSAV - how to register   22. 3. 2003 / 18:10flashman
CSAV asi nejako spia. Poslal som tam vyplneny registracny formular vratane zaleteneho checkridu asi pred dvoma tyzdnami a stale ziadna odozva... Lieta niekto pre CSAV? Ako presne sa ma letiet ten checkride?
 

Re: CSAV - how to register   22. 3. 2003 / 19:04Martin
CSAV nestoji podle meho nazoru za uvahu, zkus EuroLivewire airlines www.eurolivewire.com
 

Re: Re: CSAV - how to register   22. 3. 2003 / 21:43
Charlie   
A copak se ti na CSAV nelíbí? ))
 

Re: Re: Re: CSAV - how to register   22. 3. 2003 / 21:55milan / web
to iste sa stalo mne, len s rozdielom, ze ja som poslal checkride uz v decembi 2002. stoja za ho5no
 

Re: CSAV - how to register   24. 3. 2003 / 12:45?
To budeš muset napsat znovu, nebo se jinak připomenout. Třeba já jsem musel psát na e-mail ČSAV asi 5x, než si mě vůbec všimli...
 

Re: Re: CSAV - how to register   24. 3. 2003 / 13:08
Charlie   
No jo, páni generální ředitelé sou asi zaneprázdnění ))
 

Re: Re: Re: CSAV - how to register   24. 3. 2003 / 14:24Kamil
Když už je řeč o VA, tak bych si dovolil upozornit na www.livewireairlines.com - bez registrace se můžete přihlásit tlačítkem Preview vpravo dole.

Je tam k dispozici také Multi Player Server a často on-line lety s živým ATC, které není tak přísné jako na IVAO nebo VATSIM, takže ideální pro ty, kteří se chtějí on-line učit.

K dispozici je 2550 letů (i na LKPR), všechny lety mají adventure soubory a všechny jsou jak pro FS2000 tak i pro FS2002.

Je tam docela slušně nasimulovaný i ekonomický virtuální svět - za svou práci dostaneš peníze, které potom můžeš investovat buď do zaměstnaneckých akcií nebo si např. koupit podíl na tvém oblíbeném letadle a dostáváš tak další peníze za každý uskutečněný let. Je tam 1228 pilotů a v poslední době přibylo i pár Čechů. Já jsem tam už 18 měsíců a stále je objevovat něco nového.
 

Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   24. 3. 2003 / 20:03Lubos Jahoda - CSAV / web
Hmm... to je nazoru... Zajimave, mnohdy pravdive, mnohdy neslusne, ba primo urazlive. Panove, panove, budu Vas tu muset proklepnout casteji...
K naborum: pokud se nepletu tak uzivatel "flashman" byl vcera prijat, momentalne na cekaci listine nikoho nemame. Nabory sice trvaji trochu dele, ale funguji. Jinak - CSAV obecne vsichni nadavate. A nedivim se Vam. Momentalne je web v dost ubohem stavu, probiha rekonstrukce - delaji se letove plany a upravuji se ruzne mapy. Nas "deadline" je do konce dubna - v tu dobu by mel byt nas web v akceptabilnim stavu. Nebude-li (a to zde rikam otevrene), rozhodl se management CSAV rezignovat na sve funkce. Tak!

LUBOS Jahoda, CSAV
 

Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 10:28Martin
A co bude po rezignaci managementu????? Ze by to pomohlo dodelat web, pripadne poradne rozjet CSAV??? Muj nazor na vec je takovy ze jestli rezignuje soucasny management tak ten novy nic nespasi a my pujdeme CSAV na funus

P.S. Ke Kamilovu doporuceni se pridavam
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 11:31
Charlie   
Dokud to bude o funcích a ne o létání, tak to nezachrání žádnej managment.....
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 17:24Lubos Jahoda - CSAV / web
Asi jsem se spatne vyjadril. "Rezignace na funkce" je konec CSAV (drziteli copyrightu CSAV jsme my, dohoda o vztahu CSA/CSAV je mezi Honzou Stindlem a CSA). Vidim, ze Vam to vubec nevadi a Vas nazor urcite budeme brat v potaz. Myslim, ze jsme za rok a ctvrt fungovani nebyli tak uplne neschopnou VA - hrob jsme si zrejme vykopali otevrenim Crew Centra, ale s tim se proste musime smirit. V kazdem pripade - pokud nechcete funkci CSAV, pak to reknete a my se nebudeme snazit s tim neco udelat. Snad vubec poprve za 3 roky co se zabyvam letovou simulaci jsem zklaman Vasimi reakcemi, panove...

LUBOS
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 17:28Lubos Jahoda - CSAV / web
P.S. Az se v nasi komunite objevi nekdo ochoten pomoci s vyvojem CSAV a nebude si pouze poustet usta na spacir na ruznych forech, budeme nejlepsi VA na svete. V tom totiz spociva uspech projektu typu Livewire a BAV.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 18:35Martin
ano souhlasim s tim, ze jenom kritizuji a sam jsem se nepricinil, ALE! nabidli nekdy CSAV obycejnym "userum" nejakou funkci ci poprosili o spolupraci pri vyvoji?? Co si pamatuji tak z tech zajimavejsich zde byl akorat delivery flight.... ono kdyby nekdo rekl "pripravujeme spusteni treba te TU-154, muzete nekdo udelat repaint, ale misto toho se vsechno jenom protahovalo a konkretne mne to otravilo natolik, ze jsem presel na livewire, kde mam moznost trochu do vyvoje VA alespon trochu zasahnout

na druhou stranu jestli porad tajne doufam ze vse zmeni k lepsimu a drzim palce
 

CSAV   25. 3. 2003 / 19:23Lubos Jahoda - CSAV / web
Hmm... v pripade repaintu skutecne nemuzu slouzit... to slo vzdycky mimo me. ALE: ja sam priznavam svuj dil zodpovednosti za momentalni, neutesenou situaci. Po nasem uspechu s CSA jsme se rozhodli vytvorit skutecne "THE VA" a navazat na uspechy naseho real-world bratricka. A vzali jsme si toho proste moc.
To vsak nic nemeni na faktu, ze jsme opakovane zadali lidi o pomoc a (me osobne) se vzdy dostalo odpovedi typu: "nemam cas", nekteri se dokonce ohaneli projekty pro jine VA. Ale to nevadi. Musime ted delat co je v nasich silach. Budeme-li mit stesti, meli by se jeste na konci tohoto tydne na webu objevit nektere nutne materialy jako jsou nove smernice, ci uz tri mesice slibovany Airbus. Ale naucil jsem se nic neslibovat.

LUBOS
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 19:06Tomas Knaifl
No, tady bych si dovolil nesouhlasit (predem ZDURAZNUJI ze proti CSAV nic nemam, nikdy nemel, nejsem clenem zadne jine VA, a proti CSAV opravdu nic nemam a nic spatneho ji nepreji) ...

rezignaci vedeni CSAV by nemuselo nutne CSAV zaniknout - otazkou je, co mate na mysli tvrzenim "copyrightu CSAV" - zda dilo jako takove (stranky, databaze clenu, databaze letu, ev. nejake sw vybaveni, modely letadel, repainty) ci nazev CSAV ...

pokud nemate registrovoanou ochrannou znamku CSAV (koukal jsem, prislusny urad tuto ochrannou znamku nezna), tak muze kdokoli udelat cokolik a oznacit to jako CSAV, ale nesmi pri tom pouzit vase logo, databazi clenu, letu, modely a textury, a ja nevim co jeste - proste dilo (pokud jsou oznaceny (C) a/nebo nejakymi licencnimi podminkami) nebot prave na ne se vtahuje zmineny copyright (a nikoli na nazev CSAV jako takovy)

TK
 

Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 19:25Lubos Jahoda - CSAV / web
CSAV vyuziva copyrightovaneho materialu CSA a.s., s povolenim CSA (STANOVY CSAV, odstavec 2). Jakakoliv dalsi (dedicna) organizace by jiz toto povoleni nemela a vystavovala by se soudnimu sporu (ze strany CSA)

LUBOS
 

Re: Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 19:32Tomas Knaifl
ok, v tom pripade... v tom pripade (asi nejhorsi mozna varianta) by mohly vzniknout uplne nove jine VA, ktere by se mohly jmenovat CSAV ..

TK
 

Re: Re: Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 19:36Lubos Jahoda - CSAV / web
To jiste... ale musela by to byt maximalne CeSka Asociace Vyrostku... CSAV je totiz unikatni tim, ze je postavena na CSA. Dedicna VA by nesmela pouzivat loga, imatrikulace a era podobna tem, ktere pouzivaji Ceske Aerolinie. A tim je pryc cela sranda, neee?

LUBOS
 

Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   25. 3. 2003 / 22:07Martin
Nedohadujme se ted o tom co bude jestli CSAV skonci, ale bavme se spis o tom co je mozne v soucasne situaci pro CSAV udelat nebo jak pomoci, jde tak trochu o nasi prestizu pred ostanimi VA
 

Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   26. 3. 2003 / 07:58
Charlie   
Milý Luboši, s tím co nám zatím CSAV předvedlo, se nemůžeš divit, že se objevují negativní reakce. Každý se honosně titulujete, ale s létáním to je poněkud horší. Všichni víme jak dopadlo slavné přivezení A310 na LKPR. Takhle si představuješ prezentaci seriozních virtuálních aerolinek??? Po nových členech požadujete záznam letu a přitom velcí šéfové nedokáží provést let s ATR. Tohle nejni moc dobrý obrázek. Proto jsem řady CSAV opustil, byť to odhlášení trvalo na můj vkus velice dlouho. Většina virtuálních pilotů létá pro radost a nechce otrocky plnit nařízení skutečné společnosti, které se rozhodnete přejmout. Vím, že okolo virtuálních aerolinek je dost starostí, sám sem jedny založil, a proto doufám, že se vše vyřeší a létání pro CSAV bude radostí a zábavou....
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   27. 3. 2003 / 16:32Lubos Jahoda - CSAV / web
Hmmm..., nevím co myslíš "slavným přivezením" A310ek na LKPR. Nevzpomínám si, že bys byl v ten den na VATSIMu jako řídící nebo pilot někde kolem. Dokonce si tě pamatuji on-line naposledy někdy před dvěma lety. Let A310ek vedl Honza Štindl z Blagnacu. Celou dobu měl strašné problémy s připojením a nakonec se rozhodl to na první zastávce v Paříži zabalit. Doprovázel ho Daniel Tůma a z Paříže jsem letěl já. Dan (který se o letu shodou okolností dozvěděl až v den jeho konání) to sice "zabodl" pár metrů před LKPR, ale já jsem dosedl na 24ku. Dan není žádný šéf, za jeho pomoc mu děkuji, skutečně nám vytrhl trn z paty.
Mě uráží, když někdo prohlásí, že "nedokážu provést let s ATR". I když mám k mistrům oboru jako je David Černý hodně daleko, myslím, že jsem se za 4 (!) roky on-line létání toho hodně naučil a jsem schopen zvládnout s klidem většinu situací. Honza je (vzhledem ke svým rodinným konexím) výbornej pilot a řídící. Kritizovat jeho schopnost létat ti nepřísluší.
Momentálně děláme všechno proto, aby byla ta dubnová "deadline" zvladnutá, do VATSIM Convention chceme mít v cajku celej Crew Center.
Omlouvám se, pokud tato zpráva vyzněla až příliš agresivně, ale tato pasivní kritika mě prostě popudila. Nic proti tobě nemám. Jsi jeden z těch, které si pamatuji ještě z dob vK, ale na některé věci člověk prostě reagovat musí.

LUBOŠ
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   28. 3. 2003 / 08:11
Charlie   
Nechci tu rozpoutat nějakou flamewar, svůj nároz na CSAV jsem si udělal a dále se do toho již nemíním vrtat...
 

Re: CSAV - how to register   27. 3. 2003 / 15:03Flashman / web
Na CSAV som sa nestazoval ani nijako negativne nekritizoval. Myslim ze CSAV tak ako kazde ine seriozne VA robia co mozu pre to, aby fungovali tak, ako maju. Komu sa to nepaci, toho nikto nenuti. VA maju nakoniec sluzit na zabavu a trening.
 

Re: Re: CSAV - how to register   27. 3. 2003 / 16:36Lubos Jahoda - CSAV / web
Díky. Teď me napadlo: pokud máte někdo na disku letové plány pro destinace ČSAV, zkuste mi je poslat na lubos.jahoda@csav.cz. Momentálně hledáme plány pro pozici First Officer (ATRy - Bratislava, Mnichov apod.). Předem děkuji, bude to součást Briefing Roomu v Crew Centru...

LUBOŠ
 

Re: Re: Re: CSAV - how to register   27. 3. 2003 / 18:12Martin
jake letove plany mas na mysli? ty puvodni co byly na vasich strankach, nebo pro ai traffic
 

Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   27. 3. 2003 / 18:43Lubos Jahoda - CSAV / web
Ne, ne... Plany vytvorene bud v default Flight Planneru, nebo v FSNavigatorovi. Leteli-li jste nekdy pro CSAV, urcite jste si nejakej letovej plan pripravili...

LUBOS
 

Re: Re: Re: Re: Re: CSAV - how to register   28. 3. 2003 / 11:17Martin
kouknu do sve databaze jestli mi neco zustalo
 

Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ