FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
ještě nové textury Jeden příspěvek | Celý strom
ještě nové textury   30. 3. 2003 / 15:03Jiří F.
Je to v pořádku? Po doplnění části nových textur do původních se objem souboru příliš nezvětší a počet se zvýší jen o 5 soub. Zbývajících 80 se jen přepíší.
Nevím jak vypadá krajina z letadla, ale proti původních text., není to celé příliš tmavé? Je tam dost černých míst. Musím si zvýšit jas obrazovky, nebo jsem to špatně nainstaloval?
 

Re: ještě nové textury   30. 3. 2003 / 15:13
Milan Lisner   
Myslis, ze tam jsou uplne cerny jasne ohraniceny ctverce a nebo jen, ze se ti to zda moc tmavy?

Ja jsem to schvalne delal tmavsi ( hlavne les ), protoze mi naopak pripadly ty default textury moc svetly.
Na FS ( a i ostatni hry ) si ja osobne zvysuju jas obrazovky proti normalni praci ve Windows, protoze jinak je to pak celkove moc tmavy.
 

Re: Re: ještě nové textury   30. 3. 2003 / 16:05Jiří F.
Je to celkově tmavší než původní a jsou tam i ty neohraničené tvary, jakoby nelogický stíny krajiny, lesy mám téměř černé, ale já opravdu nevím jak lesy vypadají z výšky. Na původní si světlost nezvyšuji, není potřeba.Mám 21" obraz.a možná i normálně používám dost svítivosti. Toto byl jen první dojem, neprozkoumal jsem to ještěpořádně.
 

Re: Re: Re: ještě nové textury   30. 3. 2003 / 19:31
Milan Lisner   
Ja kdyz mam svetlost monitoru nastavenou primerene na praci ve windows, tak pak mam FS ( a i jiny hry ) takovy moc tmavy celkove, a pak i ty moje lesy jsou moc tmavy ( ale ne tak, jak jsou videt samotny textury treba v PaintShopu ), ale kdyz si to zesvetlim, uz je to lepsi. Mozna to ma co delat s grafickou kartou ( mam GeForce4 ) a vychozim gamma nastaveni pro Direct3D aplikace - to maj Nvidie obecne spis tmavsi.

Ale i tak ty lesy vypadaj podobne jako v CFS1, jen jsem menil jejich barevney ton.

Barvy realneho terenu se taky meni podle oblasti a rocniho obdobi - ja jsem tyhle textury upravoval kdysi ( jeste pro FS2000 ) pod dojmy z vyhlikoveho letu za pozdniho leta, tyhle textury mi to nejvic pripominaji.

Ale je mozny, ze kompromis by moh bejt trochu svetlejsi, pripadne zelenejsi.
Nejlip by bylo udelat ty textury ze skutecnych leteckych snimku, podobnych, z jakych delaji dalsi lide ty ortofoto textury.

Nejvetsi problem ( a prace ) je ale u toho vybrat vhodny oblasti a hlavne pak poeditovat ty textury, aby se pak na sebe navazovaly ty opakujici-se ctverce.
 

Re: Re: Re: Re: ještě nové textury   30. 3. 2003 / 21:12Pilatus
Priznavam, ze jsem to instaloval se znacnou davkou zvedavosti. Je to parada !!! Ac jinak reju temer do vseho, tohle je opravdu moooc pekny. Diky, Milane !

 

Re: Re: Re: Re: Re: ještě nové textury   30. 3. 2003 / 23:41Jiří F.
Rýt jsem opravdu nechtěl, jenom jsem se domníval, že by neškodilo více světla. Já obdivuji lidi, kteří takové věci dokáží. Je to opravdu bezva česká krajina. Mám také GeForce4 tak to bude asi tím. Zesvětlím si obraz. Děkuji.
 

Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ