FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 1. 5. 2024, Svátek práce Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
plánovač letu Jeden příspěvek | Celý strom
plánovač letu   19. 4. 2003 / 00:02Jirka dědek
Ve Flight Unlimited3 bylo plánování letu jednoduché, Je zde mapa celé oblasti, se všemi stanicemi VOR jejich dosahy, frekvence, všechna letiště u nich frekvence na ATIS, UNICOM, ILS a stačilo jenom myší nastavit let a do deníku se vše zapsalo: délka letu, čas podle vybraného letadla azimut, souřadnice aj. Deník jste měli v kabině a nic se nemuselo přepínat. Navíc kdykoliv jste si přepnuli na mapu a viděli své letadlo, kde jste a jak se odchylujete. Ačkoliv jsem s FU3 "létal" dva roky, nejsem toho schopen ve FS2002.
Kde najdu ve FS2002 to všechno co jsem zjistil na jedné obrazovce ve FU3?
Našel by si někdo čas a pro začátečníky a ty kteří nemohou čerpat s anglického manuálu a sepsal stručný návod na plánovač letu a tím i navigaci podle přístrojů ? Myslím tím jen v bodech, co za prvé,za druhé kde to hledat, jak to číst, co to znamená a tak pod. Jsou o tom samozřejmě články např. "školička", číst a nastavit přístroje umím, to ale není spjato s programem (kterou klávesou co vyvolám atd, jak porozumět tomu, co se mi nabízí a pod.) Kam si zakreslím při zabloudění pomyslné čáry ze dvou VOR, abych získal průsečít atd. stisk SHIFT+3 mi nějaký plánek vyhodí, ale je to malé a ničemu z toho nerozumím.Přece jenom by to měla být více hra než opravdový simulátor. Kdyby aspoň ti distributoři nebyli tak hladový a dodali kompletní překlad manuálu.

 

Re: plánovač letu   21. 4. 2003 / 18:23Globetrotter.XL
Doporucuji stahnout programek FSNavigator (www.fsnavigator.com, cca 10 MB). Je to sqely atlas pro litani, vsechna letiste na svete, u kazdeho frekvence vysilacek, priblizovaci kurs runwayi, delka a povrch runwayi a spoooousta dalsich uzitecnych vjeci!!
 

Re: Re: plánovač letu   21. 4. 2003 / 20:57
Jirka Kallasch   
Mam tokovej dotaz ohledne FS nav..
Zobrazujou se mi tam jenom letiste co maj ILS ..
je to tak zpravne nebo to jde nejak nastavit...
 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ