FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FS2004 - mé dojmy z první beta verze Jeden příspěvek | Celý strom
FS2004 - mé dojmy z první beta verze   19. 5. 2003 / 08:18
Charlie   
Tak přesto, že se zde objevilo několik odrazujících příspěvků ohledně víkendové akce v Letňanech, já jsem tam vyrazil a měl možnost spatřit první betaverzi FS2004. Tato verze je ještě, podle slov člověka z Microsoftu, značně neodladěná a má spoustu much. Mezi největší asi patří všemi opěvované počasí. Mraky vypadají dost hrozně a těm ve šturmoviku se ani nepřibližují. Textury povrchu vypadají skoro stejně jako v FS2002. Vylepšené ATC bude opět nejspíše pouze podle amerických předpisů, tudíž v našich končinách nepoužitelené. Letová dynamika zůstává taktéž při starém. Sám Microsoft přiznal, že největší rozdíl oproti FS2002 bude v počasí a že to vlastně nebude nová verze. S detailností letišť to také nebude tak horké. LKPR je nadále zcela ohavná a nezmizely ani nouzové betonové pásy vedle drah. Ještě že máme Velkého Máka )) Hardwarové nároky plné verze ještě nejsou známy, ale beta běhala na PIV 2GHz, 512 RAM a Geforce 4 se staženými detaily. Co vypadalo ale velice pěkně byl západ slunce a 2D panely. Novinkou sou také blbůstky typu pouličních lamp a stožárů u silnic. No doufám, že finální verze bude o něčem úplně jiném, než to co bylo k vidění...ale vzhledem k tomu, že vydání se plánuje na léto, nevím nevím...ale oni chlapci programátoři zaberou a stihnou to ))))
 

Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   19. 5. 2003 / 10:10
JBr   
Nebyl bych prehnany optimista, ale ani pesimista... Vim jak propastny rozdil byl mezi prvni betou FS2002, kterou jsme dostali na vyzkouseni pri psani clanku pro Level, a finalni verzi...
 

Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   19. 5. 2003 / 12:39Milan Lisner / web
No, ono to taky pozuzovat podle projekce na platno, kdy na to sviti svetlo, takze je to ponekud vyblitej obraz, taky neni uplne spravedlivy
Ja bych se nechal prekvapit, az to skutecne vyjde.

Ja osobne se tesim na to pocasi a novy mraky ( tam maj vsechny simulatory rezervy, ani IL2 to nema uplne idealni ). I voda vypada na tech shotech vylepsena , s novejma efektama. A pak budou zajimavy i ty novy 3D kokpity, ktery by mely bejt klikaci.
 

Re: Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   19. 5. 2003 / 13:11
Charlie   
V době, kdy jsem toto předvedení sledoval, už slunce nesvítilo..to jen tak pro pořádek....
 

Re: Re: Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   19. 5. 2003 / 14:58
Luděk Ch.
K tomu bych pro pořádek dodal, že je velký rozdíl, když si pustím FS2002 přes televizi a potom zpět na monitoru, na kterém je to výrazně lepší. Na druhou stranu je jisté, že se nějaké výrazné zlepšení grafiky nedá očekávat a ani Microsoft nic takového netvrdí. Ale screenshoty, které jsem viděl, vypadají hezky, i mraky se mi líbí. Rozhodně tedy víc, než placky ve FS2002. A hodně dobře vypadá postupující fronta s bouřkou, to se IL2 i ostatní nemůže vůbec srovnávat. Doufám, že tvůj nepíznivý dojem vznikl hlavně tím projektorem a betaverzí a plná verze nás příjemně překvapí. Screenshoty tomu docela nasvědčují.
 

Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   19. 5. 2003 / 14:54Tomas Knaifl
co hodne pomuize (na zemi ) jsou popisky twy a rwy na letistich ... ))
 

Lock ON   19. 5. 2003 / 20:57
OK-EUU46   
Jak tio vypada s Lock On? Nevite nekdo? Uz to docela natahujou?
 

Re: Lock ON   21. 5. 2003 / 00:26
Rychlokvaška
Oficialne srpen tohoto roku (kvuli ECTS), ale neoficialne tak na vanoce. Podle soucasnyho stavu je ten srpen opravdu jen marketing.

Natahujou jako vzdy....zadnej sim snad jeste nevysel vcas

D.
 

Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   21. 5. 2003 / 00:23
Rychlokvaška
Ahoj Charlie...

posledni build MSFS2004 uz ma oznaceni Beta 3 a zacina vypadat opravdu nadherne. S prvnim betou a tim co bylo predtim to ma spolecnyho hodne, hodne malo...pocasi bude vazne skvely (nejen obloha) a ty mraky jsou proste skoro jako real. Ale to se musi videt v akci, prikladam aspon pic...

Nebude to holt novej sim, ale kdyz uz s tim litame vseci i presto ze to ma tolik much, tak holt budem asi pokracovat dal a doufat ze jednou nas panove progrmatori vyslysi

D.
img_forumn/r13930_1.jpg (500x375)
 

Re: Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   21. 5. 2003 / 08:26
Luděk Ch.
Kde ty "bety" berete? Dává je někde MS k veřejnému testování? Jestli to jde, přihoď prosímtě ještě nejaký ten screen, ať se můžeme víc těšit vypadá fakt dost dobře.
 

Re: Re: Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   21. 5. 2003 / 09:37
Rychlokvaška
Betu cehokoliv muzes ziskat dvema zpusoby - budto warez, coz bych nedoporucoval, jednak to nejsou opravdu verze, ktere stoji za to a druhak je to samozrejme nelegalni.

Druhou moznosti je byt clenem beta tymu, kde po podepsani prislusneho non-disclosure agreementu dostavas pravidelne nove verze softu pro testovani a testujes a zjednodusene receno reportujes vsechno co najdes vyrobci a ten se stara o opravy a vylepseni. Vetsina firem ma svuj interni beta tym a jakmile se dostane produkt do urcite faze, zapoji se i externi tymy, ktere sestavaji povetsinou z lidi, kteri maji danemu vyrobci co nabidnout (znalosti, zkusenosti, profesni predpoklady, reference, vyvoj addonu pro dany produkt, ...), pripadne se uz tak dlouho pohybuji v dane komunite, ze patri do rekneme uzsi skupiny lidi, ktera se tak jako tak vzdy podili na finalni podobe produktu. Obcas je vyhlasovana i verejna soutez o ucasti v beta tymu, kde je to nekdy i kdo driv prijde, ten driv mele.

Jen bych ale rad dodal, ze tahle prace je vetsinou zadara, jen nekdy ohodnocena aspon mistem v titulcich nebo v manualu a hlavne hodne narocna na cas a trpelivost, takze to neni jen o tom, ze ma clovek neco nejnovejsiho v ruce, ale je to spis o nadseni a chuti podilet se na necem takovym.

D.
 

Re: Re: Re: Re: FS2004 - mé dojmy z první beta verze   21. 5. 2003 / 10:55
Luděk Ch.
Tak to asi "beta tester" nebudu. Dík za info a kdyby jsi našel ještě nějaký ten screen z "bety", tak se s ním pochlub, pokud to není úplně tajné
 

Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ