FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 23. 5. 2024, svátek má Vladimír Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Blue World Air - aerolinky pro všechny Jeden příspěvek | Celý strom
Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 08:10
Jandik   
Pilot BW015
Přátelé, když jsem se tu dočetl, že přicházejí nové aerolinky, řekl jsem si, sakra, další společnost, kdo se v tom pak má vyznat. Ale po kliknutí na odkaz na stránky této společnosti jsem nevycházel z údivu. Jak už bylo řečeno, tajné přípravy a pak rána z nebe a tato společnost na trhu, řekl jsem si, takto zpracované stránky má málokdo. Po proštudování stránek jsem pochopil, že se nejedná o aerolinky jen pro ty, co sestaví a splní jakýsi testy pro to, aby se jim přes fsacars ukládaly lety do svých letových deníků. Dokonce funkce offline letů mě mile překvapila, ikdyž jsem zastáncem online letů, prže je to o dosti více bližší realitě.Pokud jsou řídící. Každopádně, stal jsem se pilotem BWA, a jsem tomu velice rád. Našel jsem společnost, která má opravdový cíl. Trénovat piloty, nabízí osobní pomoc při zvládání určitých situací, nehází pilotům odkazy na megové stránky s tutorily, ale dokáže pilotovi vše vysvětlit, třeba přes ICQ.Připravují školu letu, moc se těším.Sám potřebuji s některými věcmi pomoci a věřte, že kdybych to uměl vše na stoprocent, nepracuji ve školství, ale sedím na letišti. Nyní je náš hlavní cíl (pilotů BWA), létat co nejvíce na Ivao, abychom se zaregistrovali a stali se řádnými členy a společností. Proto si myslím, že kdo z vás pilotů nemá ještě vybranou vlastní aerolinku za kterou by chtěl létat, máte dveře otevřené.
PS: Mám pocit, že když jsem viděl tento odkaz http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=139491&lan=0
měl jsem pocit, že se tady někdo naváží do BWA, je to jen můj názor, pakuji jen můj názor, prže tolik podobných znaků, medaile, text....... mno nevím.
14831 B / 600 x 480 / 11651818205.jpg
 

Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 08:21
Teflon_490   
Deja-vu again

A ten odkaz na ten prispevek - mi to vubec neprijde jako navazeni, je to vtipne napsane a vubec to BWA nijak neurazi, spis ji to jeste pomaha, toto je muj nazor. Jinak hezka recenze, sice ne tak podrobna jako ta vcera, ale hezka.
 

Re: Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 08:27
Jandik   
To ne,žádná reklama, můj názor, jen bych byl rád, kdyby nás bylo více aktivních pilotů a tím pádem více aktivních řídících.Mimochodem, včera jsem byl svědkem, že jsem přistával s povolením v Bratislavě na rwy22 a zároveń dostal povolení někdo na rwy 31, takže málem crash, on to stihn zabrzdit, a s řídícím se pěkně chytl. Takže si myslím, že nejen škola pro piloty, ale také pro řídící by mohla být.
 

Re: Re: Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 14:43
Ados (ADD039)   
Trénink pilotů a ATC.... Každou neděli se můžeš domluvit s kýmkoliv ze staffu nebo s někým kdo to aspoň trochu umí, a může tě učit, škola pilotů v tomto případě není nic revolučního...
 

Re: Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 08:29
leonell
Děkuji Ti, Teflone, že ses mne zastal...
L.
 

Re: Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 13:49
Tragédie v JRD
to je v pohode.. jenom jandik ma zasadni problemy v pochopeni psaneho textu .... takze kdyz neco napises, Jandik to pochopi ulpne jinak
 

Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 08:27
leonell
To jsi měl pocit špatný. Když si projdeš ty příspěvky od začátku a podle časové souvislosti, tak pochopíš že po tom reklamním (dobře - pseudoreklamním) příspěvku se zvedla vlna názorů které komentovaly, že je to přímá reklama na jedny virtální aerolinky.
Můj příspěvek byl o tom, že pokud bude taková reklama jednou za čas a bude zajímavá tak proč ne.

S BWA TO NEMĚLO NIC SPOLEČNÉHO A TO ANI VIDITELNĚ ANI SKRYTĚ.

Pokud se to někoho z majitelů, pilotů či příznivců BWA dotklo, tak se omlouvám.


L.

 

Re: Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 08:30
Jandik   
O nic nejde, jen mi to tak přišlo,
ta medaile - za aktivní lety se nám aktivují také ty "medaile"
každý dostane boeing v barvách - u nás si řekneš s čím létáš a dostaneš repain
postupy a registrace na IVAO - u nás postupy jsou a regostrovaní je v jednání,

nediv se, ta podobost.
 

Re: Re: Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 14:43
Ados (ADD039)   
Medaile/awardy udělujou snad všechny VA, i IVAO
 

Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 09:46
Pjotr   
Jinými slovy: Nikdo nemá nic proti novým aerolinkám a včera se pouze podle mého názoru rozvinula humorná debata na téma umělecky vyvedené reklamy, na kterou jsem se i já (pro zkoušku)také chytil. Fórum chápu jako debatu a proč si o tom nezadebatovat? Kurňa lidi, proč mám čím dál tím větší pocit, že se vždycky z čista jasna objeví na flightsimu někdo mimořádně vztahovačnej, kterýmu se nesmí ani náznakem nic neznačit a po pár dnech zase zmizí jak pára nad hrncem. Ač se do podobných diskuzí moc nezapojuji jednou provždy: FÓRUM=DISKUSE a diskuse znamená říct svobodně a pořádně nahlas svůj názor. Tak se s tím všichni smiřme.Jsem už totiž alergickej na různé uplakánky a zbytečné debaty kolem nich.Tak a teď k vážné práci, soudruzi........
 

Re: Re: Blue World Air - aerolinky pro všechny   4. 12. 2006 / 10:03
brendon (SVK832)   
Je to smutne. Ak niekto nahodi rozumnu temu nikto si to pomali nevsimne. Ale ak niekto napise nejaky podobny prispevok ako bol BWA je to hned flame. A normalne temy su hned zahadzane. A potom sa radsej nikto neopita lebo vsetci hned napisete google a podobne trapne prispevky. Chalany na vasom mieste by som sa za vas pristup hambil . Robte to ako ja **NEVSIMAT!!!** si nevhodne prispevky. Uz si to zapiste do tych hlav. (Nepisem to pre Pjotr s nim suhlasim)

Prajem vsetkym pokoj na dusi. A ziadne blbe komentare.
 

VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ