FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 30. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Palmy + Syčení zvuku Jeden příspěvek | Celý strom
Palmy + Syčení zvuku   28. 5. 2003 / 19:36Mirek
Ahoj, asi se zeptám hloupě, ale kde si můžu v defaultním fs2k2 zalítat, abych byl na tropických ostrovech a kolem byly palmy? Šel jsem rovnou do Karibiku (Dominica, Portorico, San Juan...) Ale nic! Stromy skoro jako na Šumavě

A ještě jedna: Zdá se mi, že zvuk uvnitř kokpitu hrozně "syčí". Syčí i ambient počasí při pohledu zvenku. Měnil jsem hlasitosti i kvalitu zvuku v nastaveních FS, ale pokud je daný zvuk aktivní, je to tam. Když skončí - je absolutní ticho. Karta je Sonic Imact V90 PCI, DirectX v8, Celeron1200, 512MB ram. Díky.
 

Re: Palmy + Syčení zvuku   28. 5. 2003 / 20:16
Luděk Ch.
Taky nechápu, proč MS v karibiku vysadil dokonce i jehličnany (vypadají jako smrky), když jsem tam byl reálně, tak tam nic takového nebylo. Pokud chceš vidět ve FS palmy, tak musíš třeba na Hawai, Maledivy nebo Tahiti a určitě i jinde. Rozdělení druhu stromů podle regionů se opravdu moc reálu nepodobá. S tím zvukem nevím, problém může být teoreticky v souvislosti se zvukovkou, asi to není úplně standartní typ. Ikdyž já mám jen zvuk integrovaný na základní desce a žádný problém. Dělají to všechny letadla a hned po instalaci FS?
 

Re: Re: Palmy + Syčení zvuku   28. 5. 2003 / 20:39Mirek
Díky moc, podívám se jinam. Karibik miluju, třeba kvůli přistávání na Princess Juliana airport (kolem hotelu a přes plot, pár metrů nad holkama na pláži v B767...)

Dělají to všechny, ale máš pravdu, že jsem si toho všiml až asi po dvou měsících od poslední instalace. Kartu už mám druhou, ale instalace FS je původní. Tak snad proto. Ještě jednou dík.
 

Re: Re: Re: Palmy + Syčení zvuku   29. 5. 2003 / 00:02
Dalibor
Co se týče syčení, zkus se podívat do ovládacího panelu zvukovky, jestli nemáš vytaženou hlasitost na mikrofoním vstupu i výstupu, případně jej vypnout. Toto mikrofoní vstup s oblibou dělává, a taky se podívej na citlivost , pokud máš zatrženo +20db, tak to zruš a mělo by být všechno v pohodě. Nekteré zvukovky se takto instalují, mě se to taky stalo.
 

Re: Re: Re: Re: Palmy + Syčení zvuku   29. 5. 2003 / 16:02grag
Nějaký scenerie pro karibik najdeš na www.flightxpress.de v sekci download. Myslím, že v add-onech nějaký palmy budou.
 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ