FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 3. 5. 2024, svátek má Alexej Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
ORTO-JH dotaz Jeden příspěvek | Celý strom
ORTO-JH dotaz   6. 6. 2003 / 07:24WOM
Zdravím simery,
Mám dotaz na Landclassy. U prvních scenerii měly stejný název i velikost (myslel jsem si, že jsou identické??). Teď je L..51 jiný. Zkoušel jsem na J.H. Prohazovat Krumlovský s J.H., ale viditelně jsem na nic nepřišel co by mi vadilo. Scenery J.H. je i s Krumlovským L..51 perfektně usazena v krajině a téměř neviditelná při srovnání klasických Č. Buděj., které jsou nedaleko. Marky jsem v toto pole neorané, můžeš osvětlit jaká data obsahuje L..51, a proč by nemohly číselně pokračovat?. Nějaký důvod asi máš. Jinak jsem ty 3 scenery spojil a L..51 používám Krumlovský. Vše funguje OK. Kdyby to vysvětlení bylo složité pošli mi to mailem ať tu neobtěžujem.
Přeji všem šťastná přistání.
Míla
 

Re: ORTO-JH dotaz   6. 6. 2003 / 09:35
Marky Parky   
Soubory L_14_51 obsahuji landclassova data. Cislovani je z Ground2k - cisluje vygenerovana BGLka podle pozice daneho ctverce LOD5. Kazdy z tech souboru obsahuje tahle data jen protesne okoli kazdeho mesta tak, aby treba les z ortofoto navazoval na les v krajine pod nim, nebo aby se smazalo nejake prilis velke predmesti, ktere tam v realu neni. Zbytek celeho LOD5 ctverce je pokryt "pruhlednym" landclassem. Kdyz prislusny soubor smazes, tak se pod VPT objevi defaulty, ale vzhledem k zubatym okrajum VPT si toho poradne ani nemusis vsimnout. Je to proste kosmeticka zalezitost nemajici vliv na funcnost VPT.

Jinak muzes zkusit vsechyn tri BGLka prejmenovat kazde jinak a dat je do jednoho adresare, posli vysledek co to s FSkou udelalo, nemam paru, nikdy jsem v tomhle smeru neexperimentoval..
 

Re: Re: ORTO-JH dotaz   6. 6. 2003 / 09:51WOM
Dík za osvětu večer s tím něco udělám.
 

Re: Re: ORTO-JH dotaz   6. 6. 2003 / 10:14
Latom   
Včera jsem si nainstaloval J.H. a bylo tam jedno .bgl, které jsem tam už měl. Je to náhoda nebo to je opravdu stejné? Jinak jsem ho nepřemazával a na orto J.H. jsem nepoznal žádný problém. I autogen byl O.K. Jak je to Marky? Na Krumlov jsem nekoukal.
 

Re: Re: Re: ORTO-JH dotaz   6. 6. 2003 / 12:06
Marky Parky   
Přečti si předchozi odpověď, tam jsem se to snažil osvetlit - ta BLGka jsou landcalsy blízkého okoĺí kvůli ještě o kousek plynunejšímu navázaní, ale nejsou tam bezpodmínečně potřeba..
 

Re: Re: ORTO-JH dotaz   8. 6. 2003 / 20:33WOM
Ahoj Marky,
konečně jsem se dostal k testům landclassů. Takže jsem si je všechny tři přejmenoval, FS si je schroustla a pak jsem kroužil nad všemi městy, ale nic závadného jsem nenašel. Takže jsem si potvrdil dřívější teorii, že slučovat jde. Možná, že jenom Ty bys našel drobně změněné detaily, když víš co hledat. Je to super, těším se na Beroun.
přeji samá šťastná přistání.
Míla
 

Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ