FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 7. 5. 2024, svátek má Stanislav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
společné létaní Jeden příspěvek | Celý strom
společné létaní   9. 11. 2002 / 16:20Jan Kučera
Kdo poradí se společním létaním,připojení a podobně.
Prosím na Kuceraj2@volny.cz
 

Re: společné létaní   9. 11. 2002 / 16:59
zkus to na fsonline.ic.cz .....
tam se domlouvame kde a kdy....
 

Re: Re: společné létaní   9. 11. 2002 / 18:03Tomáš 2
No je to jednoduché. Zaprvé musíš mít Rogel Wilco pokud máš mikrofón, nebo jestli nás chceš alespoň poslouchat. Tam v Adjust a Configure si nastavíš vše potřebné, pak v Channel klikneš na Join do Address and Chanel of the Host napíšeš rampa.vacc-cz.org a klikneš na Join (měloby se to připojit, ale pokud tam nikdo neni tak ti to bude kecat nějaký nesmisly do tý doby dokuď tam nebudete aspoň dva) RW minimalizuješ. A za druhý si spustíš FS klikneš na Multiplayer pak na Multiplayer Settings a v Visual Details zaškrtneš vše a Tracking jenom Display player names, dáš OK a klikneš na Open Multiplayer session v kolonce Player neme dáš co chceš (tvoje jméno nebo nick) v kolonce Protocol list zvolíš TCP/IP v IP Address napíšeš airspace.uhk.cz a to je snad vše pak klikneš na Join. A hned se tě to zeptá na heslo a to je CVA. Dáš OK a měl by si tam být. Taky doporučuju si ztáhnout reálný počasí.
 

Re: Re: společné létaní   9. 11. 2002 / 18:06Tomáš 2 / web
No je to jednoduché. Zaprvé musíš mít Rogel Wilco pokud máš mikrofón, nebo jestli nás chceš alespoň poslouchat. Tam v Adjust a Configure si nastavíš vše potřebné, pak v Channel klikneš na Join do Address and Chanel of the Host napíšeš rampa.vacc-cz.org a klikneš na Join (měloby se to připojit, ale pokud tam nikdo neni tak ti to bude kecat nějaký nesmisly, do tý doby dokuď tam nebudete aspoň dva) RW minimalizuješ. A za druhý si spustíš FS klikneš na Multiplayer pak na Multiplayer Settings a v Visual Details zaškrtneš vše a v Tracking jenom Display player names, dáš OK a klikneš na Open Multiplayer session v kolonce Player neme dáš co chceš (svoje jméno nebo nick) v kolonce Protocol list zvolíš TCP/IP a v IP Address napíšeš airspace.uhk.cz a to je snad vše, pak klikneš na Join. A hned se tě to zeptá na heslo a to je CVA. Dáš OK a měl by si tam být. Taky doporučuju si ztáhnout reálný počasí.
 

Re: Re: Re: společné létaní   9. 11. 2002 / 18:39Jan Kučera
díky za radu, potřebné mám, pouze se mi nedařilo a studijních mat. je mnoho a někdy i starších dat.
 

Re: Re: Re: Re: společné létaní   9. 11. 2002 / 20:06OK-PKU / web
fsonline.ic.cz NEFUNGUJE!!!!!!!!! POCKEJTE CHVILI, ZA NEJAKOU DOBU BUDE...
 

Společné létaní   3. 6. 2003 / 20:05Scout
Zdravím a chtel bych poprosit o radu.S kamaradem jsme zkouseli společné létání přes Vatsim. Vše funguje až na to že se vidíme v jiných letadlech než jsme si nastavili v FS. Létáme na An2 a vidíme se např jako B737...Dík za každou radu.
 

Re: Společné létaní   3. 6. 2003 / 20:16Radek Domín
Ahoj,

toto je znamy problem. Nejdulezitejsi veci je mit spravne vyplneny tip letounu v FP v programu SB. Potom taky existují 2 tipy knihoven, které je možno doinstalovat jedna se jmenuje VIP a to druhe jmeno si bohuzel nepamatuju. Takze pokud mate oba nainstalovany SB (cos se u VATSIMU predpoklada )a v letovem planu spravne vybrany tip letadla, tak to musi fungovat.

Radek
 

Re: Re: Společné létaní   3. 6. 2003 / 20:27PavelS
To jste byli vy KB-01 a KB-12 včera ?

LKAA_CTR
 

Společné létaní   3. 6. 2003 / 20:41Scout
Ano,ano za pripadne problemy se omlouvame. Zaciname a chteli jsme nejdrive rozchodit tu viditelnost letadel...coz se nam zatim nepodarilo
 

Re: Společné létaní   3. 6. 2003 / 21:04PavelS
Ne to je v pohodě...i když odpovědět jste mi aspoň slůvkem mohli.
Vězte, že VATSIM už dneska simuluje letový provoz a řízení poměrně solidně ve srovnání s realitou a včera jste zrovna natrefili směs VFR i IFR provozu nad Prahou, jeden VFR byl dokonce němec. I při zkoušení doporučuji odpovídat na chat a taky si správně naladit radio ( měli jste tam pořád 127.300 a ne 127.100 ), řídící se s vámi takhle nedomluví. Je potřeba přeladovat ve SquawkBoxu v menu ATC, ne na panelu.

Takže buďte vítáni a kdykoliv se objevte s čímkoliv , ať je sranda.

S knihovnama:
Ano, jaké letadlo vidí ostatní záleží JENOM na tom, co je nastaveno v SB. Knihovny jsou dvě a VS vydal bezvadný mix obou v jednom souboru, kterej jsem bez problémů nainstaloval a vše funguje. Požádal bych ho touto cestou o link, který si nepamatuji.
Jiný problém může být , že AN-2 není ani v jedné té knihovně, v tom případě je nutné andulu nahradit jiným podobným strojem...

Jenom ještě připomenu konferenci satcocz@pandora.cz , kde se řeší většina problémů okolo virtuálního řízení.
 

Re: Re: Společné létaní   3. 6. 2003 / 21:47Scout
Kamarad si s tema nasema andulama docela vyhral (repaint),tak me pripada skoda letat s necim jinym.porad mi nejde do hlavy jak to,ze mne jednou videl jako An-2, kdyz v seznamu FP neni..Chce to cas a trpelivost Díky za schovívavost a rady!
 

Re: Re: Re: Společné létaní   3. 6. 2003 / 22:30PavelS
Nedavno se to tady řešilo a je to tím, že FSka dle nějakého algoritmu hledá model letadla co je na "na protistraně".
Sítí se nepřenáší detailní údaje o modelu , ale jen informace, že je to tenhle a FSka si ho lokálně najde v adresáři letadel ( rozšířeném o modely z těch SB knihoven ). Pokud ho ovšem nenajde, tak dosadí nějaký jiný model, buď defaultní nebo ten, který je právě v používání - čím se to řídí, to nevím. Proto je opravdu možné, že jednou se vidíte jako def. B737, jednou jako právě užívaná Andula.
PavelS
 

Re: Re: Re: Re: Společné létaní   6. 6. 2003 / 23:27Scout
Děkuji Pavle za informace.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Společné létaní   7. 6. 2003 / 09:46
Peter HK
Funguje toto létání i po síti LAN-má někdo zkušenosti?
 

Re: Re: Společné létaní   3. 6. 2003 / 20:47Scout
Takze vlastne zalezi na vyplnenem FP,ktere letadlo je tam vybrano? Zajimave bylo, ze ac jsme mely oba vybrane Anduly v FS, me kamarad videl jako An-2 (ac neni v seznamu FP) ale ja jeho jako B737. Neporadil by jsi,kde ten upgrade knihoven najit?
 

Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ