FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Komplexni balik scenery + orofoto Jeden příspěvek | Celý strom
Komplexni balik scenery + orofoto   7. 6. 2003 / 17:06Radek Domín
Zdravicko,

tak me tak napada. Je uzasna, ze je spousta nadsencu, kteri vyrabi ty nejruznejsi sceneryi, na ktere muzeme v nasich luhach a hajich narazit. Bohuzel (a asi nebudu sam) mam trochu problem se v tom vsem vyznat. Samozrejme vsichni vime, jak naistalovat sceneryi, nebo ortofoto, ale tezko si vsichni udrzime prehled o tom, co uz vsechno existuje a kde je jaky update. Castecne tomu vsemu pomaha VFR projekt, ve kterem se shromazduje vetsina scenery a orotofo. Neslo by vsak nejakym zpusovbem cas od casu vydat komplexni balik, kde by byly vsechny aktualni scenery pro CR? Myslim tim treba kazdy mesic jeden komplet a jeden update pro ty, kteri jiz maji komplet z minuleho mesice. Zadne tohle zkopnout tamhle, tady vytvorit tohle a kdyz vam tohle nejde, tak tohle. To je super pro ty, kteri tomu rozumi. Troufnu si rict, ze k nim (vam) castecne patrim a i tak mam obsa problem s instalaci addonu. Verim, ze pokud by vse bylo v jednom baliku daleko vic by se VASE dilka dostaly mezi lidi.

PS: Narovinu, kolik z vas se na tenhle prizpevek podivalo jen proto, ze doufali, ze zde najdou odkaz na nejakej ten balicek

Radek
 

Re: Komplexni balik scenery + orofoto   7. 6. 2003 / 18:05
-AG-
Plne souhlasim, jen si myslim ze existuje jeste jedna ( trochu slozitejsi ) varianta, a to programek, kterej si vleze na internet, zjisti updaty, nove scenery a sam stahne, nainstaluje a zapise to do scenery.cfg, ono totiz kdyz sem si chtel stahnout vic scenery najednou, ( 10-20 ) tak to byl peknej vopruz vyndavat to z archivu...kopirovat.....pridavat do fs a.t.d. a kdyz jsou nektery lidi schopni udelat napr. repaint kit, tak by nemel byt problem udelat takovejhle programek........?
 

Re: Re: Komplexni balik scenery + orofoto   9. 6. 2003 / 07:35Zdeněk N.
To by byl pořádnej balík, já nemám zdaleka všechno a zatím je toho tak 180 MB (nekomprimovaných)
 

Re: Re: Komplexni balik scenery + orofoto   9. 6. 2003 / 23:55Pavlouš
Tak to je drsný. )) Já myslím,že na VFR ,Periskopu atd. je struktura adresářů a vůbec i instalace stejná jako všude ve světě. S tím rozdílem,že oni za to ještě někde chtějí peníze!
 

Re: Re: Re: Komplexni balik scenery + orofoto   10. 6. 2003 / 09:30
Marky Parky   
Jo, mas pravdu, "SCENERY" a "TEXTURE" jse vsude stejne. Az na par vyjimek ( landclassy, VPT, scenereie s efektama, letiste s novymi AFD daty, scenerie s novymi zvuky nebo dokonce s doplnky pro neke komercni adony ( FSNAT, LAGO Scenery Enhancer ) a ty je potreba taky nejak slednotit aby to bylo mozne osefovat installerem..
 

Re: Komplexni balik scenery + orofoto   9. 6. 2003 / 13:59
Tom Meinlschmidt
No, ja na to myslim uz dele, ale nejsem s to donutit scener makery aby dodrzovali aspon pravidla pri pojmenovani souboru. na VFR je ta moznost jeste tak udelana, ze by bylo mozne stahovat pouze treba okres a okolni okresy. Jenze. POdminkou by byla JEDNOTNA konvence pri baleni tech scenerii, aby bylo mozne to docasne rozbalit a zabalit znovu. Pokud se tedy makeri uskromni a pochopi, jak a co, je mozne to tam dodelat, snad i s nejakym upozornovanim na nove verze atd.
 

Re: Re: Komplexni balik scenery + orofoto   9. 6. 2003 / 15:25
Marky Parky   
Tak jsme se s Tomem ted dohodli, ze se pokusim udelat nejaky system. Hruby navrh je asi takovyhle:
VFR bude server, vytvori se instalacni klient. Ten se pripoji na VFR, zjisti updaty od posledniho pripojeni a nabidne ke stazeni/instalaci.

U obycejnych scenerii bude stacit dodrzet urcitou adresarovou hierarchi, pro sceneriie sloziteji instalovane ( efekty navic, AFD a pod ) vymyslime nejake jednoduche skripty. Pokusim se to udelat tak, aby me uzivatel na vyber nekolik urovni od toho, ze klient jenom hlida updaty az po verzi kdy veskera instalace vcetne zapisu do SCENERY.CFG bude automaticka.
 

Re: Re: Re: Komplexni balik scenery + orofoto   9. 6. 2003 / 16:33Radek Domín
No parada Filipe. Presne tohle jsem me na mysli. Jen do toho.
 

Re: Re: Re: Re: Komplexni balik scenery + orofoto   9. 6. 2003 / 16:44
Marky Parky   
Ale predem podotykam ze vzhledem k casovemu vytizeni cekejte prvni betu tak v pulce prazdnin....... musim se taky necim zivit, FSka me nenakrmi )
 

Re: Re: Re: Re: Re: Komplexni balik scenery + orofoto   10. 6. 2003 / 10:13
Latom   
Ale víš co se říká, "Nejdřív zábava, pak práce." )))


A ještě jedno, " Nejdřív koláče, potom práce." ))


Ale to sem nepatří. Vím.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ