FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Scenerie LKCT Jeden příspěvek | Celý strom
Scenerie LKCT   15. 6. 2003 / 21:02
JBr   
Jak uz jsem psal v patecni aktualitce, blizim se k dokonceni scenerie letiste Chotebor. Protoze jsem zase trosku pokrocil s praci, muzu uz odhalit co jsem si pro vas pripravil za prekvapeni a trochu vas tim namlsat

Krom fotorealistickych textur vas ve scenerii ceka nekolik dynamickych prvku, prozatim prozradim nasledujici (vsechny reaguji na smer vetru, denni dobu a rocni obdobi):

- signalni plocha zobrazuje aktualni informace o draze v pouzivani
- na draze v pouzivani je vytyceno T a pobliz stoji karavana se stanovistem AFIS
- na protejsim konci drahy v pouzivani stoji navijak Herkules III

To vse samozrejme reaguje realtime na zmeny v nastaveni pocasi, casu, rocniho obdobi. Napr. T je na draze vytyceno jen ve dne od zacatku jara do konce podzimu, podle aktivni drahy se meni zpusob jeho vytyceni (T na 17 a IT na 35), atp.

Ve scenerii zbyva doladit poslednich par drobnosti a vytvorit AFD data. Predpokladam, ze ke stazeni bude nekdy behem prvnich 14 dnu cervence.
img_forumn/r14730_1.jpg (500x375)
img_forumn/r14730_2.jpg (500x375)
 

Re: Scenerie LKCT   16. 6. 2003 / 08:36GunHead
Wow, ešte pár pidimužíkov a niet čo dodať.

Vyzerá to veľmi, veľmi dobre.
 

Re: Re: Scenerie LKCT   16. 6. 2003 / 09:20
Latom   
Na flightsim.com jsem zahlédl i větroně jako přídavky do scenérií, nechtěl by jsi jich tam pár dát? Když už tam je ten naviják? Mně osobně by se to moooc líbilo, aspoň by to už vypadalo jako plnohodnotné letiště. Jinak je to opravdu dílo jak hrom pěkné. Hlavně to aktivní "T"-éčko. To bude VFR lítání, jako v reálu, hezky se kouknout na "T"-éčko, když je zrovna AFISák INOP a pak hezky okruh a pak sednout. )
 

Re: Re: Re: Scenerie LKCT   16. 6. 2003 / 11:32
JBr   
S erama jako casti scenerie jeste uvidim, premyslel jsem spis o pouziti "odlehceneho" Blanika a Trenera jako AI traffic, ale do toho jsem bohuzel nepronikl natolik, abych si mohl byt jisty ze by to fungovalo jak bych chtel (mam dojem ze samotny engine ve FS2002 by tak selektivni podobu AI traffic, jakou bych rad mel, ani nepodporoval). Jeste uvidime.
 

Re: Re: Re: Re: Scenerie LKCT   16. 6. 2003 / 11:38
Latom   
Já myslel jen třeba static, to by mohlo, ne? Vím, že by bylo hezčí je vidět ve vzduchu, ale tohle by to jen spestřilo. ) Nemůžeme od FS chtít všechno.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Scenerie LKCT   16. 6. 2003 / 11:42
JBr   
No, asi nejspis to tak udelam. Ale budu to muset udelat jako samostatny BGLko, protoze mam repainty na vsechny era naseho AK a nejsem moc nadsenej kdyz litam s nejakym, jehoz identicky dvojce sedi na zemi
 

Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ