FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 7. 5. 2024, svátek má Stanislav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Něco o "pirátství" Jeden příspěvek | Celý strom
Něco o "pirátství"   4. 7. 2003 / 13:28Aleš Smyčka
Naprosto jsem netušil co způsobí zmínka, že mám (a i další mají) FS9 - diskuse k vlastnímu simulátoru jakoliv rozporupná a i vzrušená je k věci, ale ty úvahy o "pirátech" mne nadzvedly do té míry, že jsem zase po letech sáhl po zákonu o autorském právu (121/2000Sb). Takže pro ty s rádoby svatozáří: Ten kdo získá nelegální kopii (stažením, koupí, darem..) výhradně pro svoji osobní potřebu se ničeho nedopouští. Trestně odpovědný je ten kdo ruší zábrany proti nelegálnímu využití (autor cracku), nebo ten, kdo taková díla šíří, nebo dílo využívá v rozporu s licenčními podmínkami (především využívá nelegální kopii pro profesionální činnost)....to snad zde stačí.
 

Re: Něco o   4. 7. 2003 / 13:57Daren
nejsem se svatozari, ale v tomtez zakone se pise o tom, ze se zminovana veta netyka programu!
 

Re: Něco o   4. 7. 2003 / 14:38RK
Tak nevím, čtu ten zákon poněkolikáté (a to nemám svatozář), ale výše zmiňovaný text bych tam opravdu rád našel.....
 

Re: Re: Něco o   4. 7. 2003 / 14:50GunHead
Preboha, tak sa zažalujte, ale už to nechajte tak.
 

Re: Re: Re: Něco o   4. 7. 2003 / 16:18Radek Domín
Mno. Ja myslim, ze zakon/nezakon vsichni vime, ze ten kdo pouziva nejaky soft a nekoupil si ho asi nejedna uplne ciste. Vsem je urcite jasne, ze spoustu lidi pouziva legalni soft a spousta ne. Netroufnu si odhadnout procento, ale tyto dve skupiny mezi nami jsou. Nerikam, ze schvaluji nelegalni kopirovani, ani to, ze bych byl ochoten za veskery SW platit. Mely by jsme se ale zamyslet nad tim, proc zde tato konference je a o co nam vlastne jde. Nevim jestli je idealni nabizet tady nelegalni soft, ale vzdyt to vlastne nikdo neudelal. Jenom se nekdo zminil o tom, ze ho ma. (A snad uz neni pochyb o tom, ze je to mozne) To uz je ale jeho odvaha. Co je proboha komu do toho? Kdo ma chut bavit se na toto tema, necht navstivi www.zastudena.cz, nebo www.bsa.com. Zalezi na povaze cloveka. Takze prosim nechme diskuze o legalnosti/nelegalnosti o povahach ucastniku konference. Vzdyt se zbytecne rozhadame a stejne se nic nevyresi. Ti, kteri si sw nekupuji si ho kupovat nezacnou a naopak. Bavme se o tom co nas zajima. Myslim, ze problemu k diskuzi je dost i ohledne FS9. Napriklad, jak plnohodnotne zprovoznit FSUIPC na FS9. To uz je ale zase debata o cracku a o warezzu

Radek
 

Re: Re: Něco o   7. 7. 2003 / 08:42Daren
Dporucuji si precist oddil2 Volna uziti, §30 odstavec 1. Omlouvam se za off topic a nechtel bych tady rozdmychat zadnou flame. Jen jsem reagoval na prispevek a povazoval za vhodne odpovedet. Rozhodne nehodlam nikoho presvedcovat ke kupovani originalu...to je kazdeho vec.
 

VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ