FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 7. 5. 2024, svátek má Stanislav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Propadani se SQUAWKBOXEM Jeden příspěvek | Celý strom
Propadani se SQUAWKBOXEM   10. 7. 2003 / 11:19FilM
Vim ze je to dotaz spise na pandoru, ale nechci se zatim registrovat, tak doufam ze mi nekdo pomuze tady. Z niceho nic se neco po.... v FS2002, nebo ve SQUAWKBOXU a pokud pustim online, tak se letadlo propada pod povrch=crash. Nevite nekdo prosim cim to je ?
 

Re: Propadani se SQUAWKBOXEM   10. 7. 2003 / 11:35
milan
mno, pravu ruku nie, ale lavu dam do ohna za to, ze to so squawkboxom nema nic.
mne sa to parkrat stalo pri novonainstalovanych letiskach (LKKB, LZPP,....)
a ak sa ti to stava pri pristavani, asi si tazky ale chybu je podla mna treba hladat inde a nie v sb.
stava sa ti to aj na inych (defaultnych) letiskach???
 

Re: Re: Propadani se SQUAWKBOXEM   10. 7. 2003 / 13:44Kamil
tak tento problem nas tu melo vic a pred casem jsem tu psal postup, jak to rucne opravit. U problemovych letadel zjistis, ze abnormalni mnozstvi paliva a jsou tak tezka, ze zajedou pod povrch.

je potreba udelat rucni upravu souboru aircraft.cfg - desetinne carky nahradit desetinnyma teckama - najsi si prislusny prispevek na tomto foru.

Nevim na 100% co to zpusobuje, ale shodli jsme se, ze pravdepodobne instalace DX9 Cz a Reginal Settings US. Potom doslo k nahrazeni desetinnych tecek carkama a promenne v aircraft.cfg mely nesmyslne hodnoty.
 

Re: Re: Re: Propadani se SQUAWKBOXEM   10. 7. 2003 / 13:52PavelS
Použití DX9 způsobuje i řadu jiných potíží při on-line, které nejsou na první pohled vidět ( např. se špatně přenáší aktuální heading letadla na radaovou obrazovku ) , které již nelze odstarnit editací nečeho.
Takže první rada - neinstalovat DX9
Druhá - pokud už je, tak odinstalovat, na což byl uveřejněn návod
Třetí - změnit v PC menu nastavení tak, aby tam byla des. tečka. To je absolutně nejjednoduší a odstraní to i řadu jiných potíží s prográmky na on-line ( ServInfo ), které DX vůbec nevyžadují.
 

Re: Re: Re: Re: Propadani se SQUAWKBOXEM   10. 7. 2003 / 13:57Kamil
Ja jsem si potom nainstaloval DX9.0a CZ a Regional Settings nastavil na CZ a od te doby se i po online drzi bez problemu, ale aicraft.cfg opravil rucne a nastavil jejich attribut na Read Only - je ale problem s profi letadli, ktera pres utilitu typu Load Edit edituji hodnoty v aircraft.cfg.
 

Re: Re: Re: Re: Propadani se SQUAWKBOXEM   10. 7. 2003 / 14:03
Tragédie v JRD
reknu Ti uprimne... DX 9 pouzivam od jeho vydani (resp. nyni verzi DX9a) a zadny takovy problemy nemam.. navic, ono se to rekne, nepouivat DX9 .. kdyz ho ale potrebuju?

ale jak rikam.. nemam s DX9 zadne problemy (w2000, oboje locales nastaveny na CZ)... takze se jedna spise o individualni problem...
 

Re: Re: Re: Re: Propadani se SQUAWKBOXEM   10. 7. 2003 / 15:13
JBr   
Ad DX9 - rika se to sice hezky, ale vetsina soucasnych gamesek se uz bez DX9 nehne. A pokud vim, tak i FS2004 je vyzaduje (dokonce snad DX9a).

Tyhle problemy by se nemely resit tim, ze se rekne nepouzivej tohle a pak ti to bude fungovat, ale updatem patricneho programu, ktery zlobi. Pokud je to known bug, tak o nem urcite autori SB/PC (nepises ktera z aplikaci je na vine) vedi a meli by zjednat napravu v podobe nejakeho patche. Aspon ja osobne, kdyz mi nejaky program nekde nefunguje nebo zlobi, se snazim dopatrat priciny a pripadne program opravit, aby k tomu uz nedoslo.
 

Re: Re: Re: Re: Re: Propadani se SQUAWKBOXEM   10. 7. 2003 / 18:06
Tragédie v JRD
presne tak... 2004ka vyzaduje DX9a
 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Propadani se SQUAWKBOXEM   10. 7. 2003 / 23:27FilM
Diky za rady. Prenastavil jsem desetinny oddelovac na tecku a zda se to byt O.K. Potvrzuji ze to zacalo po instalaci DX9.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ