FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
HITS opet zari :))) Jeden příspěvek | Celý strom
HITS opet zari :)))   26. 7. 2003 / 14:28tm
Tak jsem si dneska precetl "recenzi" na FS2004 na HITS... uprimne jsem pobavil... aneb kdyz prvni dlooouhy odstavec (40, 50 radku) se cely navazi do konkurence (zejmena do jedne, tusim ze doupe...) kvuli kvalite jeho recenze .....

pane Krouza, nez zacnete kritizovat cizi praci, zkuste se zamyslet nad svoji a uklidte si pred vlastnim prahem.. uz jenom v teto Vasi posledni recenzi by se dalo najit tolik diskutabilnich tvrzeni, vcetne faktickych chyb, ktere tuto recenzi (a 95% ostatnich clanku na hits) zarazuji nikoli do kategorie "pruvodce let. simulatory" ale do kategorie PR ci reklamni letak... nebot mnoho vasich (prevazne zcela nekritckych) recenzi nema o moc vetsi vyuzitelnou hodnotu nez reklamni letaky slibuji zhubnuti do dvou tydnu o 20 kg...

 

Re: HITS opet zari :)))   26. 7. 2003 / 15:23
-AG-
souhlas
 

Re: HITS opet zari :)))   26. 7. 2003 / 16:12Tom
A jaky je tam problem ? Ja tedy souhlasim s touto recenzi... ta co je na Tiscali je opravdu jen pouha hracska recenze...

P.S. asi hodne prudis vid?
 

Re: Re: HITS opet zari :)))   26. 7. 2003 / 16:37Radek Domín
No, zkuste to pojmout s druhy strany. Nerikam, ze s HITS v nekterych zalezitostech souhlasim. Spis naopak. Ale proc se k tomu nepostavit celem. Kdyz se vam to nelibi (popravde mam take jiste vyhrady), tak napiste lepsi recenzi a zkuste ji tam poslat. Pokud vam nevyhovi a nezverejni ji, bud je to nefer a neda se s tim nic delat, nebo proste stala za prd

Radek
 

Re: Re: Re: HITS opet zari :)))   26. 7. 2003 / 17:38
Luděk Ch.
Jo jo, kritizovat umí každý, ale nic lepšího nevymyslí. Zatím jsem lepší recenzi na FS2004 v češtině nečetl, vlastně jsem nenašel žádnou, kromě té na Tiscali (která neustále nesmyslně srovnává FS2002 + add-ony s FS2004). Netvrdím, že recenze HITS je dokonalá, například bych dost nesouhlasil s částí o hardware, která zcela nepodloženě přeceňuje procesory Intel PIV proti AMD AthlonXP (snad ze setrvačnosti, Intel opravdu před cca 3-mi lety neměl konkurenci), každý, kdo trochu vidí do HW a sleduje servery s touto tématikou ví, že Athlon XP procesory s určitým modelovým číslem jsou ve většině testů výkonnější a to někdy dost výrazně, než Intel na stéjné frekvenci. Ale to jsem trošku odbočil, jinak je HITS recenze na rozdíl čistě hráčské na Tiscali zaměřena víc na virtuální piloty a vyzdvihuje přesně to, co je na FS2004 opravdu lepší, namísto vyjmenovávání toho, co lepší být "mohlo". A v neposlední řadě je nutno zdůraznit, že HITS je KOMERČNÍ, nikoliv charitativní server!!! a všechny jeho články musí být více méně reklamní. Ale dodávám, že dle mého názoru rozhodně nepřekračují rozumnou míru reklamy a v článcích se dá najít hodně užitečných informací. Zajímavé je, že si nikdo nevšiml toho, že sami nedoporučili k nákupu PICA320, přesto, že ho mají skladem. Správně usoudili, že vychvalováním tak "kvalitního" produktu by svoje zákazníky dost poškodili. Zkuste se podívat na známé "renomované" zahraniční servery, jak vesele prodávají nekvalitní SW. Taky recenze FS2004 na těchto serverech rozhodně nejsou méně reklamní, než na HITS, spíše naopak. Už jsem zde párkrát psal, že případné stížnosti na HITS by se měli posílat přímo jim, ne zde zatěžovat těmito zbytečnostmi fórum, ale stejně se vždycky za nějakou dobu najde někdo, kdo si stěžuje, co mu zase HITS strašného "udělal". Takže prosím (vím, že zbytečně), aby se tady takové diskuze neodehrávaly. Samozřejmě tím nemyslím situaci, kdy jakýkoliv obchodník někoho z vás úmyslně poškodí nebo podvede. V tom případě je na místě informace nebo varování.
 

Re: Re: Re: Re: HITS opet zari :)))   26. 7. 2003 / 20:18
Tragédie v JRD
Kdyz jsem si na HITS precetl hlasku o tom, ze stahuji z prodeje PIC320 (resp. tusim ze za slevnenou cenu doprodavaji sklad a uz dal prodavat nebudou ) tak jsem to v duchu pokvitoval a udelal si ve prospech HITS docela vyznamne + .... sice PIC320 neznam, ale neslysel jsem o nem nic dobreho ... coz je mozna skoda, PIC767, se kterym litam vic nez casto, je dost cool

TK
 

Re: Re: Re: Re: HITS opet zari :)))   28. 7. 2003 / 14:58Kamil
Souhlasím s Luďkovým příspěvkem,

bez ohledu na objektivitu (či neobjektivitu) recenzí na HITS jsem rád, že se našel někdo, kdo se pustil do prodeje doplňků pro FS v končinách, kde se spíš hledají jiné cestičky pořízení software než ty legální - nechť hodí kamenem ten, kdo bez hříchu jest.

Také není marné, že virtuální piloti se slabší znalostí angličtiny mají možnost přečíst si informace o různých přídavcích pro FS v češtině. Také nepatřím mezi odvážlivce, kteří neváhají na internetu zveřejnit číslo a datum expirace své embosované platební karty, aby si mohli podobný produkt koupit třeba na Avsimu o něco levněji. Proto jsem rád, že existuje HITS a budu ještě raději, když některý z kritiků najde dostatek odvahy a začne HITS konkurovat.
 

Re: Re: Re: Re: Re: HITS opet zari :)))   28. 7. 2003 / 17:22Jirka S.
Možnost koupit nejrůznější věci k FS v naší domovině za Kč je bezesporu příjemná, obzvláště v oblasti věcí, které se nedají pouze stáhnout, ale existují i ve fyzické podobě. O leteckých ovladačích k PC ani nemluvě. Obchodníkům na HITS se také sotva dá upřít jistá dávka odvahy podnikat právě v tomto oboru, kde by většina lidí (včetně mě) nečekala přílišné zisky.

Co se týče informací v češtině, zde si dovolím trochu skepse. Každá recenze je subjektivním pohledem autora, proto se některým čtenářům líbí a jiným ne. Články na HITS jsou však místy až přehnaně optimistické, o jiných pasážích by se dalo sáhodlouze polemizovat. Luděk Ch. správně podotknul, že HITS je komerční server, má tedy zájem na prodeji, já dodávám, že by bylo hloupé, hanět si svoje vlastní zboží. Ovšem trochu ubrat z reklamního stylu a přidat něco zdravého pesimismu by neškodilo. V dosavadní podobě mi články na HITS připadají jako sáhodlouhé reklamy Teleshopingu s nadšenými moderátory nabízející naprosto převratné novinky do domácnosti, bez nichž se žádný moderní člověk neobejde. Na mě taková reklama působí kontraproduktivně a i kdybych si něco koupit chtěl, natruc to neudělám. Takže bych se té angličtině tolik nebránil, ostatně i zběžná znalost cizího jazyka se může občas hodit. Ale upozorňuji, že můj dojem se čistě subjektivní a nikomu jej nenutím.

Ještě "reklamní" poznámečku k placení na netu. Mám účet u eBanky, která nabízí i internetovou platební kartu (zřízení karty je zdarma), kde lze relativně pružně (změna do druhého pracovního dne) měnit maximální částku, kterou lze platit. Kartu lze použít pouze na internetové platby, nikde jinde. Takže před plánovanou koupí si nastavím zhruba částku, kterou budu platit a po zaplacení ji dám opět na nulu, takže kartou nemůže platit ani člověk, co by znal její PIN. Možná to vidím příliš optimisticky, ale tohle mi přijde jako docela bezpečný způsob nakupování po internetu.

 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: HITS opet zari :)))   28. 7. 2003 / 17:59
Tragédie v JRD
Ten zaver druheho odstavecku (o Teleshopingu) je absolutne presny.... Vzdycky kdyz ctu clanek na HITS tak se mi vybavi ten dedule, co vetsinou na Prime v noci s naustnici v uchu nadsene nabizi kdejakou hovadinu .... ))

(tim nechci rict, ze na HITS nabizi hovadiny ...

Jinak, placnei kartou (byt Embosovanou) se nebojim.... pokud clovek plati na duveryhodnem miste, tak se neni ceho obavat ... a flight1.com za duveryhodny docela povazuji .))
 

Re: HITS opet zari :)))   26. 7. 2003 / 17:35Martin Krouza
Vážený pane,
děkuji za Váš "e-mail". Kdyby mě kolega neupozornil na to, že mám od Vás vzkaz na Periskopu, Vaši připomínku bych si nepřečetl... Škoda, že mi tuto Vaši zprávu nemůžete poslat přímo. Můžete mi i zavolat, anebo se zastavit osobně - kontakty na mě jsou uvedeny všude. Jednoduše přijďte a sdělte mi Váš názor přímo. Jste srdečně zván, tak jako každý!
 

FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ