FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 14. 5. 2024, svátek má Bonifác Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Problém s FS Jeden příspěvek | Celý strom
Problém s FS   12. 4. 2007 / 11:05
DrMoucha   
Zdravím všechny a prosím o radu:Vždy jsem FSku používal při zobrazení na plnou obrazovku.Jednou (včera)jsem si dal zobrazení do "okna" a to zmenšil na 1/4 obrazovky a k tomu otevřel ještě např.program AFCAD,abych mohl tvořit AF soubory pro AI aeroklubový provoz.Vše fungovalo tak,jak má , až do doby,kdy jsem práci skončit a zavřel FSku,ale né klasicky přes menu ve hře(jako jindy),ale zavřel jsem to jako okno(já blbec)...tzn. na liště pravým tl. a potom levým zavřít.Od té doby mi FSka nechce naběhnout a vždy to skončí hláškou...došlo k potížím...atd, a volbou odeslat nebo ne.Tak jsem to odinstaloval(bylo to moc bolestivé,vzhledem k počtu addonů ,úprav,návazných programů atd.).Jenže po nové instalaci mi to píše to samé a nenabíhá to také.A já se ptám:jak toto prosím vyřešit.Je možné,že po odinstalování správným způsobem zůstane "něco" v registrech?Nebo proč se to tak chová?Díky za pomoc......nemohu létat a to je hrozný...
 

Re: Problém s FS   12. 4. 2007 / 11:12
Ados (ADD039)   
Mě se nezdá že by fs nejela po tom že ju mírně "násilně" zavřeš. Kolikrát sem to už tak udělal, třeba když se sekla nebo tak, někdy ju ají vypnu uplně nejnásilněc (někdy to ani jinak nejde), že ve správci úloh ukončím fs9.exe (jako proces) a pořád žije. Zkoušels tu fsku po reinstallu spustit dokud si do ní ještě nic neinstaloval (addony)?
 

Re: Re: Problém s FS   12. 4. 2007 / 11:23
DrMoucha   
Mám jí pořád základní(bez addonů) a nic nedělá.Tam je problém,že jak jsem jí zmenšil a vypnul,tak se chtěla otevřít v tom samém místě,kde bylo to okno před tím a půlka toho SPLASH(úvodního)obrázku byla mimo obrazovku.Přece nebudu formátovat disk,když tam mám x-jiných programů.
 

Re: Problém s FS   12. 4. 2007 / 11:29
Luděk Ch.
To je tak, když někdo zbrkle přeinstalovává celou FSku a tu základní věc, do které se zapisuje konfigurace a ve které případně i vznikají chyby při nekorekntím ukončení, tam nechá Mám na mysli soubor fs9.cfg, který FSka při odinstalaci ponechá, při nové instalaci ho nepřepíše a snaží se řídit původní konfigurací. Jenže pokud je ve fs9.cfg chyba jako ve tvém případě, reinstalací nedosáhneš vůbec ničeho, kromě toho, že přijdeš o nainstalované add-ony. Ono přitom stačilo jen jednoduše tento soubor smáznout a kromě toho, že bys musel znovu nastavit pár maličkostí, mohl sis ušetřit zbytečnou práci s odinstalací a instalací FSky a add-onů. Tak pro příště, když se něco takového stane a FSka odmítá naběhnout, před přeinstalací nejprve zkusit smazat fs9.cfg, ono to totiž naprostou většinu podobných problémů vyřeší
 

Re: Re: Problém s FS   12. 4. 2007 / 11:43
DrMoucha   
Diky,zkusím.Ještě dodám,tento soubor jsem vyhledal(před odinstalováním)a přepsal jsem tam v položce nevím přesně,jak se to jmenovalo,myslím FULLSCREEN z 0 na 1 v domění,že ta 1 znamená jako ano a že to naběhne na celé obrazovce jako dřív,ale bylo to stejně v pytli.Jinak díky za radu,až budu doma hned to zkusím.Ještě se zaptám tam jsou dva soubory,jeden je FS9.cfg a druhý je myslím FS9cfg.txt , mám smazat oba?
 

Re: Re: Re: Problém s FS   12. 4. 2007 / 12:00
Luděk Ch.
Stačí jen ten fs9.cfg. Jinak je dobře, že ses pokusil chybičku v něm najít. Bohužel se ale někdy stane, že se při nekorektním ukončení (někdy i při korektním, prostě jen dojde k chybě) ztratí z něj nějaká část a potom nepomůže nic, jen ho úplně smazat, aby si FSka při dalším spuštění vytvořila soubor nový s defaultním nastavení. To bude asi tvůj případ, jsem přesavědčen, že po smazání ti to pofrčí!
 

Re: Re: Re: Re: Problém s FS   12. 4. 2007 / 12:11
DrMoucha   
Díky moc,dám vědět.
 

Re: Re: Problém s FS x L-29   12. 4. 2007 / 18:39
Lukas.wz   
jen dotazecek,trosku mozna souvisejici..mel jsem L-29 tady z flightsimu,vsecko v pohode..pak jsem si cel dat repaint na OM-JET a asi jsem neco udelal blbe,pac mi pak zadnej delfinek nesel..tak jsem reinstalovaval..ale vim z s fs9.cfg jsem si taky hral,ale nevim jestli jsem to mazal taky,nebo ne..vim ze jsem to objevil az nak dyl,tze to bylo naky zmateny..tze dotaz..: je mozny ze ta chyba s L-29 souvisi a fs9.cfg..? pokud ano,neslo by nak upresnit to smaznuti..? pac jako mam nak zafixovano,ze kdyz neco smazu,tak to tam neni..to si FSka udela novy cfgcko..? nebo jak..?
 

Re: Re: Re: Problém s FS x L-29   12. 4. 2007 / 19:15
Fabo™   
Ak zmažeš fs9.cfg, pri ďalšom spustení sa vytvorí nový, s def. nastavením.

Čo sa OM-JET týka, tam sa to s fs9.cfg vôbec nehrá, a ak sa dobre pamätám tento súborbol ale vo formáte CVA Repaint Manageru, a v tom to šliap bez problémov (?)
 

Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ