FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 10. 6. 2024, svátek má Gita Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Letiště a AI Jeden příspěvek | Celý strom
Letiště a AI   16. 8. 2003 / 12:03Petr Dvořák
Rad bych pozadal o radu, i kdyz se to tady jiste uz nekdy diskutovalo (nechodim sem casto a nechci tu patrat hodiny).
Ve FS2002 pouzivam vlastni fiktivni letiste, na nemz bych rad zavedl AI provoz. Letiste jsem umistil do souboru Airports.txt a zkompiloval v TTools; v AFCADu jsem v nem vyznacil gate, pojizdecky, holding points, RWY i nektera zarizeni (ILS). Na palubnim GPS letiste vidim se vsim vsudy, s indikativem, drahou, ILS. Letiste_AFD jsem umistil take do adresare SCENEDB. V souboru Flightplans.txt jsem udelal zkusebni provoz a zkompiloval TTools, avsak po spusteni FS02 se zadny provoz neobjevil. Zkousel jsem cas mistni, UTC, v AFCADu rozsirit prostor kolem letadla, zkratka vsechno mozne, ale zadne letadlo se mi na letisti neobjevilo. Kdyz jsem udelal tohle vsechno pro LKPR, ihned vsechno fungovalo, jak jsem si predstavoval. Problem je tedy jiste v onom novem "mem" letisti. Jak to mam udelat, aby toto moje letiste zacalo take fungovat pro AI provoz?
 

Re: Letiště a AI   16. 8. 2003 / 12:16
Martin Chudomel (OK-MAR)
Nejsem nejaky expert na AI provoz, ale mozna jsi zapomnel pridat na to fiktivni letiste vez (tower). Nekdo tady psal, ze to bez ni nefunguje.
Jeste si zkontroluj udaje v AIRPORTS.txt (souradnice letiste, vyska) a FLIGHTPLANS.txt (pouzite letadlo musi byt samozdrejme napsane v AIRCRAFT.txt).

Hodne zdaru
 

Re: Re: Letiště a AI   18. 8. 2003 / 07:21
Cesmina
Stačí frekvence věže a samozřejmě gates o příslušné velikosti , pokud tam neuděláš chybu, musí to chodit , já jsem tímto způsobem přidával např do Ruska desítky letišť zcela bez problémů
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ